Marphi 1138 Napisano Novembar 13, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre nekog vremena sam svratio do pumpe i sipao u kanister 5L benzina,da imam kuci u rezervi...danas uzmem taj kanister i sipam sve u motor,krenem da se vozim,predjem ukupno nekih 5-6km ,a motor stuca,puca,dimi ...nista mi nije jasno...odem kuci,i cale mi saopsti kako je on taj benzin koji sam kupio ,sipao u auto a zatim u taj isti kanister sipao D2...sto ispada da sam onda taj isti D2 ja sipao u motor... pre toga sam vec imao 10L benzina u motor,i u to sam sipao tih nekih 5L D2...kad sam to ukapirao,odmah sam ispraznio rezervoar,ispustio tu smesu iz casica karburatora,ocistio svecice koje su bile extra masne ,sipao 10 L benzina i pokusao da upalim...ali nece... jel se mozda desilo nekom ovo? i sta je radio?kako da ga upalim? sutra cu zameniti i svecice posto su ove malo pocele da bacaju sa strane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ćalu sipao šećera u rezervoar da mi je to priredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Novembar 13, 2011 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si sve sto je do tebe. Drugo nista ne mozes. Ocistiti rezervoar i karburatore, ocistiti (promeniti) svecice, pomoliti se i upaliti. Trebalo bi da radi. Meni se to desilo nekad davno na Yugu i imao sam srece da sam samo sa ovim navedenim radovima resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da stavis novi filter od goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se kolegi prije koji mjesec. On je sam sebi na pumpi nasuo dizel od tad ga zovemo dizel heheh. Nebi trebalo biti strasno i trebao bi upaliti samo se potrudi da izbacis dizel iz crijeva, filtera, i pumpe goriva ako je imas. Ako ti je za utjehu onda budi sretan pa ti se desilo kod kuce, zamisli da ti se desi 400km od kuce na +30°C. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 13, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo slican slucaj... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/5898-majstori-majstori/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nece mu biti nista provereno,opasno bi bilo da je sipano benzin u dizelasa i tako terano desetak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..benzin je opasan u dizelu kad je oko 50%...onda motor radi i riba,ako je procenat benzina veci motor se gasi i nema opasnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pitanju? Da li imas vakum slavinu ? Da li je sa karburatorima ili sa ubrizgavanjem . Od ovog ti zavisi sta sve treba da radis. U principu motoru nece biti nista, ali ako ima ubrizgavanje - valjalo bi da oteras strucnjaku da ocisti sistem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 13, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je Kawasaki KLE.Koliko sam video,na slavinu je povezan vakuum,a inace,sa slavine direktno benzin ide u karburator i nema nikakav filter na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma zameni svecice ,napuni benzinom(moze malo benzina i direktno u cilindar) i pali...ako nece na alnaser onda na gurku...izvozaj i sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je Kawasaki KLE.Koliko sam video,na slavinu je povezan vakuum,a inace,sa slavine direktno benzin ide u karburator i nema nikakav filter na njemu... Treba da otkacis crevo za dovod benzina u karburator i da otkacis crevo od vakuma. Na crevo od vakuma nakacis neki spric, pa povuces ( da se stvori vakum ) i sacekas da iz slavine i creva za benzin istece dizel i da krene benzin. Potom vratis creva na mesto, ocistis opet svecice, pa kao sto ti rece kolega Gavrolini . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ćalu sipao šećera u rezervoar da mi je to priredio Liii kol'ki si ti edipovac...polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 13, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je Kawasaki KLE.Koliko sam video,na slavinu je povezan vakuum,a inace,sa slavine direktno benzin ide u karburator i nema nikakav filter na njemu... Treba da otkacis crevo za dovod benzina u karburator i da otkacis crevo od vakuma. Na crevo od vakuma nakacis neki spric, pa povuces ( da se stvori vakum ) i sacekas da iz slavine i creva za benzin istece dizel i da krene benzin. Potom vratis creva na mesto, ocistis opet svecice, pa kao sto ti rece kolega Gavrolini . . . ok,probacu sutra to da uradim,posto sam danas uradio ovo sto sam iznad napisao i nije hteo da upali,a onda sam poludeo i otisao da spavam danas ocigledno nije moj dan...ceo dan samo neka sranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao istu situaciju( ne pitajte kako sam upao u nju) i meni su crkle svecice, tako da obratis paznju i na svecice ako nece da upali posle ciscenja sistema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Novembar 13, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mikka i Kepo ce da ti objasne sta treba da se radi kada se D2 sipa u motor. Znam sigurno da su oni doktori za ovakve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Novembar 13, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo slican slucaj... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/5898-majstori-majstori/ Brate jel ovo neka zajebancija,mene bukvalno boli stomak od smejanja ne mogu vise da citam a tek peta strana. kraaalj Izvinjavam se na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 13, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan haha,ja stigao do osme,ne mogu vise,stomak me boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 14, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je ozbiljno, 'el ste mislili da se čovek, nedaj Bože, zajebava?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Novembar 14, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast prvih par strana izgledaju realno cista navlakusa...a onda kasnije ne mozes da prestanes da citas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 14, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan suma sumare...juce sam ispraznio rezervoar,ispraznio casice karburatora,danas kupio nove iridiumske svecice i kresnuo ga...odmah je upalio...jeste da je u pocetku dimio i izbacivao kondenzat iz auspuha,ali sad radi extra... hvala svima na pomoci ,od sad pazim dobro sta sipam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 17, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma budi srećan da je ovako ispalo. Na kraju, ljudi plaćaju pare majstorima da im iznaftiraju motor a ti si to odradio za džabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 17, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi...nije dzabe...izaslo me je solidnu sumicu ali kako kazu da je moglo da bude...ni to nije nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaax aaxaxaxaxax desava se axaxaaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan KOliko citam, sipanje D2 je najgori moguci problem koji moze da se desi na putu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...