Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr f1 moze zamena

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova

Honda cbr 600. 1987 god.Vlasnik sam skoro godinu dana reg. do 6.2012 na mom imenu kad sam kupio imala je 58k sad ima 62k .agregat dobar.Od ulaganja --retrovizor sa leve strane( polomljen moze da se popravi),opklop sa desne strane da se sredi i na zadnjem tocku da se promeni disk ...zadnja cena 900e .Moze i zamena za drugi motor uz neku moju doplato do 500e .U zameni cena je stvar dogovora .mob 064 -418 48 99picture%252520one%252520002.jpgpicture%252520one%252520004.jpgpicture%252520one%252520006.jpgpicture%252520one%252520007.jpgpicture%252520one%252520005.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Gle moj bivši motorin koji me za 20k nikada nije ostavio na drumu,sitnice od ulaganja a ok je i cena tako da preporuke! :moto3:

• Podržavam 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 F

Ma nece ljudi da se isprse za lovu svi bi kad bi mogli nesto za 600 evra da kupe pa da se voze,kazem ti to zato sto sam ja moju Hondu prodavao mesec ipo dana za soma i nista :) ,nudili mi tako sica lovicu neku, e zato je sad Honda u garazi i pochinje brutalno sredjivanje pa sledecu sezonu ce svi moci samo da gledaju i da pare ochi :) Srecno sa prodajom.

• Podržavam 1

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Suzuki VS800 Intruder

Gle moj bivši motorin koji me za 20k nikada nije ostavio na drumu,sitnice od ulaganja a ok je i cena tako da preporuke! :moto3:

A cinio se mi se poznatim :lol:

• Podržavam 1

• U prolazu, 22 postova

Ma nece ljudi da se isprse za lovu svi bi kad bi mogli nesto za 600 evra da kupe pa da se voze,kazem ti to zato sto sam ja moju Hondu prodavao mesec ipo dana za soma i nista :) ,nudili mi tako sica lovicu neku, e zato je sad Honda u garazi i pochinje brutalno sredjivanje pa sledecu sezonu ce svi moci samo da gledaju i da pare ochi :) Srecno sa prodajom.

Ako ako ,meni se ne zuri ako ga prodam do nove godine ...ako ne ostaje kod mene i isto tako ima da ga sredim do pocetka sezone za sebe ;) !

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja