nash 488 Napisano Avgust 31, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan desilo se juce ali mi nije radio net pa nisam uspeo da onako besan podelim sve sa vama! inache zivim na selu kroz koje prolazi glavni put ali to i nije tako bitno,ovo se desilo na sporednom putu. juce oko 18:00 krenemo devojka i ja u voznju lagano 50 km/h...idemo putem na kom imam prvenstvo,se moje leve strane strane nailazi tip(ns table) koji ima STOP,medjutim on ne staje,ja kocim sa obe kocnice,zadnji tocak proklizava a onaj manijak kochi i zaustavim se na 15 cm od auta.ja poludeo,devojka se uplasila(a samo sto se oslobodila straha od motora),vichem na tipa sta radis hoces da nas ubijes a on mrtav 'ladan kaze nisam te CUO. ja kiptim od besa,krenem da silazim sa motora ali me devojka sprecila,kaze nije on vredan toga...da nije bilo nje izvadio bih ga kroz prozor pa bi me onda mozda cuo malo bolje... kada se ovako nesto desi u selu po ulicama na kojima ne prodje nikad vise od 3 automobila za redom,mogu da zamislim samo kako je vama u gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i na selu,samo malo vise kocis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 1, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan I malo vishe si besan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako druze, vazno je da se nije nista desilo tebi i devojci. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja treba da kazem??Tip mi ude u susret i ubaci se ispred mene da skrene u kladionicu i zbog toga znam kako izgleda casica na kolenu,a da sam vozio brze znao bih sta se radi "GORE"...! Niko nas ne j..be ni 2%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAZITE SE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...