Jump to content

Moto Zajednica

zamalo da se polomim

Recommended Posts

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

desilo se juce ali mi nije radio net pa nisam uspeo da onako besan podelim sve sa vama!

inache zivim na selu kroz koje prolazi glavni put ali to i nije tako bitno,ovo se desilo na sporednom putu.

juce oko 18:00 krenemo devojka i ja u voznju lagano 50 km/h...idemo putem na kom imam prvenstvo,se moje leve strane strane nailazi tip(ns table) koji ima STOP,medjutim on ne staje,ja kocim sa obe kocnice,zadnji tocak proklizava a onaj manijak kochi i zaustavim se na 15 cm od auta.ja poludeo,devojka se uplasila(a samo sto se oslobodila straha od motora),vichem na tipa sta radis hoces da nas ubijes a on mrtav 'ladan kaze nisam te CUO. ja kiptim od besa,krenem da silazim sa motora ali me devojka sprecila,kaze nije on vredan toga...da nije bilo nje izvadio bih ga kroz prozor pa bi me onda mozda cuo malo bolje...

kada se ovako nesto desi u selu po ulicama na kojima ne prodje nikad vise od 3 automobila za redom,mogu da zamislim samo kako je vama u gradu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 582 postova

Sta ja treba da kazem??Tip mi ude u susret i ubaci se ispred mene da skrene u kladionicu i zbog toga znam kako izgleda casica na kolenu,a da sam vozio brze znao bih sta se radi "GORE"...!

Niko nas ne j..be ni 2%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAZITE SE!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja