zextreme 1293 Napisano Novembar 12, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Held panatalone XL, kupljene u februaru ove godine, bez ostecenja, tregeri, spojni patent zatvarac, protektori na kolenima i bokovima, dva dzepa sa patentom, reflektujuce trake na kolenima... Placene 13220.00 din Prodajem za 80eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 12, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Još si se nagojio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 12, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Udjem lako, al kad treba da sednem... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 16, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 75 mjaura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Novembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A imaju li unutrašnju postavu? U stvari, ne postoji spoljašnja postava Mis'im, imaju li unterciger? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste ovakve, prezadovoljan sam. Imaju postavu, imaju protektore na kolenima i sa strane kod kukova. Inace prodajem Held opremu vise od 3 godine i jos uvek nemam nezadovoljnu musteriju sto se tice opreme, pogotovo ovih pantalona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo isti model kao moj, deluje kao da jeste. ODlice pantalone. Ja ih uglavnom bez postave nosim. Jednom sam stavio postavu i skuvao se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 16, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imaju postavu, onaj zimski ulozak, nikad ga nisam koristio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 19, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...