dzolaja 89 Napisano Avgust 31, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam od burazera rukavice ali su mi male ,on ih je koristio desetinu puta,pise na njima GERICKE,pa ako neko ima problem za neke rukavice da su mu velike neka mi se obrati ;D,a moze i prodaja 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan stigle slicice,znam da ih je on platio oko 40e pa je dva dana posle kupovine dobio na poklon harley-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stigle slicice,znam da ih je on platio oko 40e pa je dva dana posle kupovine dobio na poklon harley-ke pa gde su? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Slicice iznad tvog posta a rukavice kod mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...