Don Kihot 1 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko,ili zna gde bih to mogao kupiti neki dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan A za koje godiste trazis agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan isti je i noviji i stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan isti je i noviji i stariji Godiste 91 ali sam isto cuo da je isti Ima li ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Novembar 17, 2011 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam tamo pase i od GSX 750F i od GSXR 750 do 1991 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neke delove, ako ti ne treba ceo. radilica itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...