Zomilly 19 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi, Interesuje me da li neko od vas zna nekoga ko moze da mi napravi produzene komande za Viraga 535,znam da ih ima na Louise,ali isto tako znam i da su papreno skupi,malo sam vislji pa smatram da bi mi ovo bilo idealno resenje za putovanja,i da bi mi voznja bila mnogo udobnija. S`postovanjem, Zomilly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,trebace i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,tesko da cemo ja i ti ovde nesto da napravimo kuliraju nas ljudi covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 9, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Brate , mislim Kragujevac...pa ako negde ima strugara i , bravara i preciznih mehanicara to je tu...nemoj molim te da ti to rade negde drugde pored tolikih majstorcina i mashina. Skini neki model sa neta i pravac neka strugarska/puskarska radnja. U dve vruce ce to da urade. Posle to lepo izvari i eventualno hromiraj , a i za to ima leka u tvom gradu, jer su kade za oruzje dovoljno velike da prime nogare u delovima... I da slikas kako su ispale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da trazim,ali taj stari kov se povukao u ilegalu,nece ljudi da rade ako mi verujes ,nasam sam jednog deckica ali on kaze nije siguran da moze levu i desnu stranu da uradi identicnu mislio sam da ovde ima nekoga ko je vec to radio,ali ako uradim ( kada uradim ) sigurno da cu da stavim neke slicice ovde,mozda nekog pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 10, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo pregledaj ove rucne majstorije , mozda ti se dopadne nesto. Footpegs&svashta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovde stvarno svasta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista velika skupina entuzijasta, ništa ih ne mrzi a ne ko ovde jedini savet naruči iz louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 10, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je jedino problem hromiranje ( uvek je i bilo), a ovo ostalo bi se sve dalo uraditi u skoro svakoj iole boljoj bravarskoj radionici. Ja sam dobio slom zivaca dok sa raspravio sa tipom kako da mi hromira neke delove a da ih ne "uzuti" ili "zamagli" kao drugima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam a mozda mogu broj telefona da nadjem,ima neka firma u Loznici koja to radi odlicno,i nije skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se samo da cu da nadjem nekog ko je dovoljno pedantan da ispuni moje zelje : d , mada razmisljam,posto imam strug i glodalicu da se upustim sam u to,nasao sam lika jednog koji hoce da mi napravi skicu njegovih,pa da mi to bude neka odskocna daska,e sad videcemo.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ako uradis skicu postavi ovde,trebace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako mi ovaj bude uradio kao sto je rekao da hoce,skeniracu i pusticu ovde,nije to nikakav problem,ali nesto mi on "smrdi".......ne javlja se na telefon 2 dana vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan sedi na motor i nadji nekog ortaka da uzme meru. Najbolje je kad već pravis namestis kako tebi odgovara. Ne znam kako je to kod viraga, ali posle se lako upasuju produzene poluge ako vec upasujesh nosace. I imas ovde na forumu sekli su ljudi stitnike za hladnjak na waterjetu. Ako bi vec nesto komplikovano i neceš da se patiš sa burgijom i turpijom nacrtaj osnovne mere i posalji na secenje. Posle dovari poluge ili šrafi ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nasam sam jednu krupnu sliku na netu,drugar trenutno crta levi i desni nosac,waterjet ce da sece,kada zavrsim sve,stavljam slike i ako neko bude zeleo poslacu mu 3D model,pa ako u njegovom gradu ima neki waterjet ( CNC ) masinu,neka odnese i neka sece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kora 9 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Yamaha XVS 1100 Dragstar Custom, Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno pokusavam da produzim komande na VN 800. Jos uvek sam u AutoCad fazi i napravio sam par maketa od drveta za sada sam 90% siguran da je gotovo i ovih dana dajem na secenje. Tako da ako je neko zainteresovan kako to izgleda ili je mozda vec to radio ... rado cu postaviti slike... evo solidne ideje, jeste da je za Yamahu xs650 ali moze da stvori neku sliku ... http://www.xs650.com/forum/showthread.php?t=53&page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo stigli na pola puta i nismo uradili nista,a malo nas i vreme kolje,kad zavrsis pusti slike srecno sa secenjem i namestanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kora 9 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Yamaha XVS 1100 Dragstar Custom, Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam produžene komande, i nije ništa komplikovano. Naravno custom (kupljene) nisam ih ja pravio. Nebih mogao da zamislim svoj motor bez njih. Ako vam trebaju slike. mogu da ih stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan e ako si mu rekao ,moze slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u mogućnosti da vam pošaljem slike. Nadam se da mi nećete zameriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan opusteno,dobro si se ti ovo setio da napravis,mnogo lakse od onoga sto sam ja hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan tuzno je po meni samo to ako stavis produzene komande ne moze roll bar da stoji a ovo ne bi smelo da bude skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...