RSVMillenian 228 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Blic javlja da je danas na Cukarici ppginuo izvesni Miroslav (47) kada je pao s motora usled neprilagodjene brzine. U pitanju je motorcill Honda. Jel zna neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 9, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/288401/Motociklista-poginuo-na-Cukarici-motor-se-sam-kretao-jos-300-metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 9, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa, zar opet? evo iz Kurira BEOGRAD - Žrtva prevelike brzine! Miroslav Z. (47) poginuo je vozeći motor „honda transalp“ u Ulici obalskih radnika na Čukarici. Motociklista je posle udesa davao znake života, ali je preminuo ubrzo po dolasku ekipe Hitne pomoći. Nesreća se dogodila sinoć oko 21.15. Prema rečima očevidaca, Miroslav Z. je vozio motor velikom brzinom Ulicom obalskih radnika i hteo da se uključi na Savsku magistralu. Međutim, zbog neprilagođene brzine, sleteo je s motora, udario u bankinu i zadobio povrede, posle kojih je ubrzo preminuo. - Nisam mogao da verujem kad sam ugledao motor koji je bez vozača klizao još oko 300 metara i uleteo u magistralu. Išao je ispred nas velikom brzinom, udario u bankinu i preleteo na suprotnu stranu kolovozne trake - priča očevidac nesreće. Izvor Kurir : http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-u-beogradu-146378.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 9, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Poznavala sam ga, nek mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 9, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuhhhh. I ja sam ga poznavala RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Novembar 9, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, zivot ti jbm... Prosao sam nesto pre 22h tuda. Beli Transalp. POlicija mi nije dala da stanem i izadjem iz kola (hteo sam da vidim treba li pomoc). Ipak, bio sam UBEDJEN da je kolega preziveo i da je samo povredjen. Motor nije bio previse ostecen, a nigde nije bilo vozaca. Bio sam ubedjen da su ga vec odvezli u Urgentni. Sada vidim da je pao u suprotnoj traci, a da je motor preko barijera zavrsio u smeru ka Obrenovcu, okrenut ka Obrenovcu. I kada sada razmislim, na ukljucenju na obrenovcki put bilo je nekoliko patrola. Tada mi je to bilo dosta cudno, a sada shvatam da su bili pored tela. Zaista katastrofa. Ne mogu vise ni da citam sve ove vesti. Ovde sam bio siguran da nije preozbiljno. Katastrofa... Pokoj mu duši - šta sada još reći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...... Ne zaboravite da je asfalt hladan u ovo doba godine..... ne jurcajte..... koristite full opremu..... najgori su uvek pocetak i kraj sezone.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...... Ne zaboravite da je asfalt hladan u ovo doba godine..... ne jurcajte..... koristite full opremu..... najgori su uvek pocetak i kraj sezone.... Posebna prica su bankine tj. njihovi nosaci, kao "giljotine" su. @Severian Zbog njih se cak i naoko bezazleni padovi pri manjim brzinama zavrsavaju kobno. Izgleda da je to slucaj bio i kod Miroslava. Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Miki je bio iskusan vozac.. i dobar covek.. Neka mu je laka crna zemlja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Vlajko...iskusan vozač... Neka mu je laka crna zemlja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto sam ja razumeo je da je Miroslav pao sa motora a da je motor nastavio bez vozaca, na dva tocka da ide jos jedno 300m. Ocigleno se tu nesto izdesavalo sto jedino Miroslav zna. Nesrece se dogadjaju jednako i iskusnim i neiskusnim vozacima zato se i zovu nesrece. Neka ti je laka zemlja Miroslave i Race in Piece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Novembar 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan neka su mu siroki putevi nebeski. Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. http://www.facebook.com/profile.php?id=1227714707# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,strasno,nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki82 15 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6s 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ostace neotkrivena istina sta se dogodilo to veceri. Naisao sam na motocikl kad sam se vracao iz pravca grada kako lezi u najbrzoj traci ka Obrenovcu,istog momenta sam okrenuo auto kod cukaricke crkve i punim gasom krenu ka mestu nezgode. Kada sam stigo zaticem dva momka koji u neverici gledaju motocikl i pocinju sa pricom kako je motocikl sam bez vozaca prosao pored njih znaci celu krivinu zatim izleteo na Obrenovcki i od siline udarca u zastitnu ogradu preleto na stranu puta koji vodi ka Obrenovcu. Iskreno u prvom trenutku ta prica mi je totalno zvucalo suludo. Prvo sta smo uradili poceli smo da trazimo vozaca ali od njega nije bilo ni traga prosto da ne poverujes, nekoliko minuta kasnije stize prva patrola koja isto pokusava da ga nadje u zoni gde je bio motocikl ali bezuspeno. Posto nismo uspeli da nadjemo motociklistu i pored sulude price koju su momci non stop vrteli,motocikl bez vozaca prolazi celu krivinu izlece ispred njih i prelece u suprotnu traku resio sam da odem. Danas iz novina saznajem da je motociklista pronadjen na pocetku krivine koja izlazi na Obrenovacki. Ljudi ja i dalje ne mogu da verujem da je motocikl prosao celu krivinu sam izlete na obrenovacki i cak zavrsio u suprotnom smeru. Ne mogu vam opisati koliko mi je krivo sto nismo uspeli nesrecnog motocilkistu ranije da nadjemo. Ne mogu sebi da oprostim iz jednog razloga sto sam i ja sam veliki ljubitelj motociklizma i ne smem da zamislim da mi se sutra tako nesto dogodi a da ne mogu na vreme da mi priteknu u pomoc. Saucesce porodici i pocivaj u miru Miroslave. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni cela ova prica ima smisla samo ako je Miroslavu pozlilo u voznji ( srce il nesto slicno ) i da je zbog toga pao sa motora, a motor nastavio dalje. Saucesce porodici i prijateljima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Meni cela ova prica ima smisla samo ako je Miroslavu pozlilo u voznji ( srce il nesto slicno ) i da je zbog toga pao sa motora, a motor nastavio dalje. Saucesce porodici i prijateljima . I meni tako nesto ima smisla... Ili ga je neko izgurao nenamerno ili namerno, svakakvih ludaka ima... a u tom trenutku nazalost nije bilo ni svedoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 9, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da grešite. Naravno, ne sporim da postoji mogućnost da je imao srčani udar ili nešto slično, ali nije jedini mogući scenario. Na žalost, činjenica da je motor prešao toliko bez vozača govori da je išao jako brzo jer da nije tako jednostavno ne bi imao momenta. (Moment sile) Takođe, pri velikim brzinama žiroskopska sila točkova (koja i drži motocikl uspravno i vuče ga napred) je toliko velika da može da vrati motor u pravolinijsko kretanje i posle nekakvog incidenta. Meni na primer ne zvuči nelogično da čovek iz nekog razloga nije dobro ušao u krivinu, udario u bankinu što ga je izbacilo sa sedišta a motor velikim momentom koji je imao usled velike brzine jednostavno nastavio dalje... U svakom slučaju tragedija. Batalite motore do sledeće sezone, posebno sportske. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan 300 metara je kao od Slavije do Kneza Milosa tako da mi ovo lici na zaglavljen gas. Sve u svemu, velika tuga i tragedija. Miroslave, neka su ti siroki putevi nebeski...Neutesnoj porodici i prijateljima moje najiskrenije saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da grešite. Naravno, ne sporim da postoji mogućnost da je imao srčani udar ili nešto slično, ali nije jedini mogući scenario. Na žalost, činjenica da je motor prešao toliko bez vozača govori da je išao jako brzo jer da nije tako jednostavno ne bi imao momenta. (Moment sile) Takođe, pri velikim brzinama žiroskopska sila točkova (koja i drži motocikl uspravno i vuče ga napred) je toliko velika da može da vrati motor u pravolinijsko kretanje i posle nekakvog incidenta. Meni na primer ne zvuči nelogično da čovek iz nekog razloga nije dobro ušao u krivinu, udario u bankinu što ga je izbacilo sa sedišta a motor velikim momentom koji je imao usled velike brzine jednostavno nastavio dalje... U svakom slučaju tragedija. Batalite motore do sledeće sezone, posebno sportske. Za to kretanje motocikla nakon nesrece si potpuno u pravu. Ali sto se tice uzroka pada tj. scenarija sve je moguce. Svedoka izgleda da nema, pa mozemo samo naglas da razmisljamo: Od, kao sto kazes, greske samog vozaca, nekog zdravstvenog problema do incidenta sa drugim vozilom. No, tragedija se dogodila, na ovaj ili onaj nacin. Iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 9, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 300 metara je kao od Slavije do Kneza Milosa tako da mi ovo lici na zaglavljen gas. Sve u svemu, velika tuga i tragedija. Miroslave, neka su ti siroki putevi nebeski...Neutesnoj porodici i prijateljima moje najiskrenije saucesce. Ma kakvi prijatelju, to se čini dosta kad kreneš u šetnju. Navuci sportski motor na 150 u šestoj i pusti gas... Prećićeš kilometar opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 10, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo. Zaista mi je krivo... Kako vreme prolazi, sve me više potresaju ovakve vesti, iako čoveka nisam poznavao... Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... Na žalost, činjenica da je motor prešao toliko bez vozača govori da je išao jako brzo jer da nije tako jednostavno ne bi imao momenta. (Moment sile) Takođe, pri velikim brzinama žiroskopska sila točkova (koja i drži motocikl uspravno i vuče ga napred) je toliko velika da može da vrati motor u pravolinijsko kretanje i posle nekakvog incidenta. Meni na primer ne zvuči nelogično da čovek iz nekog razloga nije dobro ušao u krivinu, udario u bankinu što ga je izbacilo sa sedišta a motor velikim momentom koji je imao usled velike brzine jednostavno nastavio dalje... Nema nikakve sumnje da je motor presao toliku razdaljinu, naslanjajuci se na ogradu(branik) sa leve strane i da je prosto, kao po sinama, stigao do obrenovackog puta, gde je izubio "podrsku" i pao. Dakle, onoga trenutka, kada je nesrecni kolega udario u ogradu i preleteo preko nje, pri tome ublazivsi udar svojim telom, motor je samo nastavio da kliza pored ograde, do kraja prikljucne ravni. E, sada zasto i kako je doslo do udara u ogradu, mi ne znamo, ali se nadamo da ce neki posveceni islednik utvrditi, ako je bilo kontakta sa nekim drugim vozilom. Moje saucesce porodici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 10, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...