Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih, nemaš pojma koliko. Sigurno bih se i pojavio, samo da mi je motor u voznom stanju. No ništa, ove sezone se svakako još vozimo! Mesto suvozača na mom motoru ti je uvek rezervisano, samo dodji nečim do BGDa ( :P )... danas bilo super a za sutra očekujemo spektakl.... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 12, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznavajuci tebe nazdravicemo za pola foruma.... ...da smo živi i zdravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Beogradjani u kolko se gledamo na OMVu na Petlovom brdu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego Beogradjani u kolko se gledamo na OMVu na Petlovom brdu? Pa izgleda u 7.00 u P.M opet nista od spavanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U 7:15, krecemo u 7:30 Hoces da te budim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhhhhhhhh.....A da se dogovarate na PP?? Samo mi pravite zazubice... LEPO SE PROVEDITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, mogu ja sad da krenem po tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 12, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' bre Rade...! Če'''...Aj' na pola puta, Novi sad... ? Nemo' Rade...! ( držimo ga za ramena nas tro'ica, a on se otima k'o da ga bičuju...) Nemooo' breeee..! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Za mog brata afrkanca idem pred vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod zelim :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za mog brata afrkanca idem pred vrata. ti ga dovezi pa ćemo da ga vozimo po offu po pola :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Dosta za'ebancije...na spavanje, treba sutra da se porani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E, teneras, ae u jastk. Budicu te u 5h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, teneras, ae u jastk. Budicu te u 5h! Pa ne vozim ja Afriku pa da mi treba dva dana jahanja, ako ustanem u 7 i sredim se do 7:12 stižem na vreme :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 13, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan DObRojUTrO... Sreća, nije 'ladno... Vidimo se, majstori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vala baš sreća da nije ladno... evo saćemo mi, ja se vratio u kuću po veću metlu da rasteram pingvine sa motora... ovu malu ič ne konstatuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 13, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan D. jutro. Pije se kafa na omv-u. Posi, da vozis afriku, putovao bi brzinom misli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ej idem i ja naravno samo do Velinke kao logisticka podrska...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ej idem i ja naravno samo do Velinke kao logisticka podrska..... Ajde do Mravinjaca, sve je asvalt.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mog brata afrkanca idem pred vrata. ti ga dovezi pa ćemo da ga vozimo po offu po pola :D Viš' ti, Popsy, šta ti je sektaška solidarnost? O tome vi kangrbaši možete samo da sanjate Ali ne boj se ništa, tu su braća afrosi i kad štenera zakaže (više puta dokumentovano) :D Lepo se provedite. Al' STVARNO mi žao što nisam sa vama... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 13, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan E Jager nisi jedini, lep provod i obavezno slikice posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Suncano,vedro,i cini mi se toplije od juce blago vama koji ste tamo posebno Popsiju i Sinketu Ostrvica juce-Povlen danas.A slike jedva cekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 13, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan my photos are being uploaded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...