Jump to content

Moto Zajednica

Oborio me taksista u Ruzveltovoj

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova

Materijalnu stetu osiguranje naravno(ukoliko je osiguran), ali nematerijalnu (pretrpljeni bol, strah, stres itd.) lice koje je pricinilo stetu osim ako i to nije obuhvaceno osiguranjem(mada nikad nisam cuo da oni i to pokrivaju)

Osiguravajuce društvo isplaćuje oba vida štete. Medjutim, cesto im je njihov veštak procenitelj "naklonjen" iz kog razloga je nekad potrebno potpuno obeštećenje potražiti na sudu. U toj situaciji treba obavezno konsultovati nekog od stalnih sudskih veštaka pre podnošenja tužbe,da se ne bi gubila parnica. Napominjem da se naknada štete za pretrpljeni bol i strah u slučaju lake telesne povrede dosuđuje samo ukoliko su bolovi i strah bili visokog intenziteta i dužeg trajanja (o čemu naravno odlučuje veštak).

Pozdrav,

P.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova

Svaka cast policajcima,zaista retkost. Umem da kritikujem i bajkere i vozace gradskog,nebitno da li vozim moped ili auto,jedino postujem vozace kamiona i medjugradskih autobusa,profesionalci...kritikujem jer se i sam trudim da postujem propise sto je vise moguce,jedini prekrsaji su mi prekoracenja brzine. Ali taksisti,cast izuzecima,velika vecina se ponasa kao da su sami na svetu.

Sreca pa ste oboje dobro,nadam se da ce sve biti ok. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja