SuperPOP 1231 Napisano Novembar 12, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigao !!!! danas pređeno 248 km, osvojen Vrh, osvojena Babina reka, isforsirana ibarska i još mi osmeh na licu!!! Poz svima odlične slike !!! Mojih 1000 moram da izbištim pa ću organizovati raspodelu na diskovima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Lalajkovoj organizaciji ste se sigurno lepo proveli! Žao mi je što nisam bio Ajde dajte JOŠ SLIIIKAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna fotka je dovoljna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi svima na divnom druženju danas! Lale genijalac si!!! Sve ti oprošteno za "onu" sliku jer si organizovao ovako odličnu završnu grupnu vožnju za ovu godinu sa sve muzikom na kraju!!! Inače što se slika tiče imam keca u rukavu kao odgovor!! Čim Bandolero "spremi" slike postavljamo ih! ......onih malo ( 700 komada ) koje sam slikala u vožnji nisu našim aparatom slikane tako da postavljanje tih ne zavisi od nas! Pozdrav drugari!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Vlajko, ubio si me u pojam. Pravo u glavu Odlična fotka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na organizatora! prelepo druženje, prelep dan; šteta samo što nije duži. kolega MrBig i ja dođosmo preko Barajeva. dok sam sip`o gorivo na pumpi u Barajevu, kanda proјuriše jedno tri BMW-a? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... stigli Prasko i ja zivi i zdravi .. prvi put vozili u grupi i nadam se da nismo smorili .. bilo je do J...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17135 Napisano Novembar 12, 2011 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi - manje price , a vise slika... Cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4762 Napisano Novembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i alexanto da se zapljune da je živ (a da li i zdrav - videćemo ) stigao bezbedno kući nešto pre 21h. Šta da kažem: pređoh danas na mom Atlanticu tričavih 385 km...Otiš'o sa 0 celzijusa, sa o se i vratio kući... Imam neki grč na licu - osmeh ne mogu da skinem. Čast je biti deo ovakve ekipe! Hvala svima na društvu, Laletu na organizaciji i Bogu što nas trpi ovakve blesave... Uskoro ide i nešto slika sa mog aparatića među kojima je i čuveni "grupnjak" sa šiljka Ostrvice... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Posebna cestitka za Alexanta, koji je Apriliom stigao iz Zablja!! Svaka cast Alexanto! Obzirom da je Alexanto jos na putu zelim mu srecan dolazak kuci i da se uskoro javi ovde! Objašnjenje šta se desilo u ovom uslikanom momentu gde izrazi lica Alexanta i Šipija govore više od reči!! Muzika uživo...... .....svi se deremo da bismo se čuli.... U nekom momentu jedan od konobara ide od stola do stola pa priđe i našem stolu i upita Alexanta i Šipija : " Kako ste?" (pošto svi poznaju Laleta, pa onda i nas dvore i ugađaju nam ). Alexanto ( Sale) : " Šta ste rekli, niištaaa vas ne čujemoooo?" Konobar ponovi pitanje sada još glasnije: " Kaakoo stee?" Na to će Alexanto kao iz topa: " Zakusku????" Ne hvala nismo gladni!!! Popadali smo od smeha!!!! Sale genijalac si! Drago nam je da si stigao i da ti je toplo!!! Pozdrav druže od Bandolerosa! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle otkravljivanja poslednjih par sati... Stigao, bilo lepo, hvala na druženju, idemo opet sledeće godine. Posebno hvala Popsy-ju i Lawyer-u na podršci i komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ugrejah se malo, tek toliko da prsti mogu da trce po tastaturi, pa da prenesemo utiske u vidu fotografija sa prve organizovane BJB voznje u kojoj je ucestvovao Mimi junior (Milan), koji je suvise ozbiljno shvatio zadatak da fotografise, te je tom prilikom napravio oko 380 fotografija. Odabrasmo neke. Unas je prihvatio poziv na kafu, te ovaj predivan dan zapocinjemo kod mene Posle tople jutarnje kafice, pravac OMV Evo malo fotki napravljenih u toku voznje (one ispred DIS-a preskacemo, ima ih vec dovoljno) Negde iza sedam gora stadosmo malko da odmorimo kad medju svim tim lepim motorima...ULJEZ ...Zna li neko sta je ovo Nismo mogli da nadjemo odgovor na prethodno pitanje, te krenusmo dalje I tada se pojavi Ostravica Posto su se drugari dogovorili da osvajaju "breg" Ostravica, ekipa koju su cinili Severijan, Unas, Usamljeni Jahac i moja malenkost Mimi Vinca sa podmladkom se samo pogledima dogovorila da je glupo praviti guzvu, te resismo da breg napadnemo sa neke druge strane Nekom greskom zalutasmo, ali nije ni bitno...Bitno je da se neki breg osvoji, i tom prilikom dadosmo sve od sebe U pomoc nam pritekose i drugari iz Cacka Umorismo se , al ne vredi, treba stici kuci, uz jos jedan odmor u Ralji Eto, ukratko toliko o ovom lepom danu i jos lepsem drustvu. Za ove fotografije zasluge upucujem Mimiju Vinca - Junioru (Milanu) Drugari, hvala Vam sto se ovako lepo osecam (normalno kad mi je toplo kuci ) Do narednog vidjenja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posle otkravljivanja poslednjih par sati... Stigao, bilo lepo, hvala na druženju, idemo opet sledeće godine. Posebno hvala Popsy-ju i Lawyer-u na podršci i komentarima. Druze, da si ti nama ziv i zdrav sto godina. Prepade me u par momenata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... da krenem i ja sa slikama... i Misha_f je ozbiljno shvatila deo sa slikanjem, pa takodje ima dosta slika... ja sam nesto probrao, al ce opet vecina da zavrsi ovde... Jutro ko izmišljeno.... Okupljanje na OMVu Bandolerosi su stigli prvi Rutinska kontrola od strane Zextremea... "Oće moći ovaj motor do Rudnika i nazad?" Gomila... Sinke Lawyer koji je uveliko razbudjen (kombinacija kafa/energy drink) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da Misha samo nešto jede Ma ne mogu da se penjem, doktor mi zabranio... preporučio mi samo kafane i restorane... Opet Sinke, maneken HisGirl postaje svesna šta je čeka PeraS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Grupnjak E dovde je sve bilo OK, a onda je počela serija "Bliski susreti sa domaćim životinjama - samoubicama" . Prvo krmača sa prasićima... da bi se kasnije nastavilo sa Husein Bolt ovcama a završilo sa 2 puta kravama (srećom bez bikova).... Jezero Zamal da izgubimo Nency I koji ti se motor više sviđa? Vlajko kao Maršal Tito... samo ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko mi još jednom razvali kapiju, imaće posla sa mnom! Ovde negde su nas napale Husein Bolt ovce i to u jedinici poznatijoj kao "trojke" ... A zatim dolaze i krave... Prostor za prolaz su brzo zatvorile... i nismo znali šta ćemo i kako ćemo... Situacija zategnuta... A onda je PeraS uzo stvar u svoje ruke i rešio problem Ma šta muuuu, mrš tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad, OStrovica... Ja volim planinarenje, al mi to pešačenje teško pada... tako da sam doša motorom dokle se moglo, i dosta od mene... Pera je takodje došao motorom (iako je afrika u pitanju) al se on popeo na vrh... Babina Reka.... Uvexi na gomili.... ko da su ih džabe delili :D - Šta želite? - Kačamak! - Sada kačamak? -DA Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo ja sa mog loseg fotoaparateta cuvena grupnjak krivina ,al sa druge strane.... neko je zaboravio kacigu posle pauze... pa jedna za krajase... parking kod domacina i pogled na uspon steta sto nije bio bolji aparat,ali boje su pogled na motore sa planine ova crvena tacka je nas dragi organizator na 68m nadmorske visine mala dodjes mi 10e za ovu sliku,a ja Vlajku 10e za gume,tako da smo kvit dal su ovi culi za bjb alpinisticki tim a posle pentranja i kidanja kolena od spustanja....vruci ustipci ,kajmak,sir,kafa.... bravo za baku i deku!!!! Najeo sam se ja ustipaka,al posto sam bio u ekipi koja je poslednja izasla iz etno restorana,morao sam u istom da sabijem KACAMAK Popsy je na enduro dijeti pa mi je samo malo pomogao...... LJUDI HVALA I VIDIMO SE USKORO (sa nekima vec sutra ujutru u 7.00h na istom omv u) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Novembar 12, 2011 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan kolega MrBig i ja dođosmo preko Barajeva. dok sam sip`o gorivo na pumpi u Barajevu, kanda proјuriše jedno tri BMW-a? Jeste, 2 gs1200 i ja (zuti gs) smo se vracali preko Vencana, nekih sela, pa kod Barajeva na Ibarsku. Evo i mojih slika. Hvala svima na druzenju! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi - manje price , a vise slika... Cekamo Evo,evo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...