soNic 0 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovem se soNic ... ja sam brandon walsh i ja sam alkoholichar... shalim se.. Imam 33 godine i vozio sam samo male skutere 50cc i 125cc na moru. Dobar je fazon, skroz mi se svidja. Inace sam omrazheni vozac cetvorotockasa vec 15 godina.. Ne znam dal sam mator za motore, al mi se fazon mnogo dopada.. Ono shto mi se NE dopada je shto je ovo jedan od retkih foruma koji ma crnu hroniku. Taman sam se bio nalozio da si kupim neki motor i dosao ovde da se malo obrazujem, kad ono, crna hronika. Pokolebalo me to shto ginu i oni koji nisu mladi, divlji, razuzdani, pijani, 150 na sat kroz crveno bez kacige, nego i iskusni i oprezni vozaci motora. Sad se bas dvoumim dal da se upustam u motorisanje ili ne, ali cim sam se registrovao, valjda hocu bar virtuelno da ucestvujem u moto svetu pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj motor i uzivaj! Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako god bio s nama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kupuj motor i pamet u glavu,od sudbine niko nije pobego Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, a ako nastavis da visis ovde motor ces verovatno kupiti najkasnije do pocetka sledece sezone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan di si bre ninoslave dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, stariji sam od tebe a na motor prvi put seo pre par meseci. Imao sam potpuno iste dileme kao i ti. Moj ti je savet kupi motor odmah jer ces pre imati blagodeti koje sa njim i dolaze. Danas da bih normalno funkcionisao neophodna mi je svakodnevna doza vremena i kilometraze na njemu. Jedini mi je problem sto mi treba sve jaca i jaca doza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Avgust 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao na forum a sto se tice motora kupuj ga , pomiri se sa cinjenicom da ces pasti ali zasto odustati od kupovine jer se gine sa motora, ginu ljudi i u autima pa se i dalje voze, ginu i kad krenu na posao pa ostali i dalje idu na posao. Jos jednom nemoj da se dvoumis nego kupuj makinu pa nam posalji slicice da vidimo sta si kupio. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kupi motor i uzivaj u njemu, mani skutere! Pozdrav i Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Moj skutere...tatatada ;D ;D ;D Dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 30, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 1, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam skoro 37 i tek sada me stigao pubertet. Kakvi mator, tek sad počinjemo... Pozdrav i dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-doshao nikad nije kasno i nemoj da se palshish voznja i druzenje ce pobediti strah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...