SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem obrtomer koji moze da stane u ovo kuciste: KUCISTE OBRTOMERA Precnik bi trebao da bude 55mm NE DIGITALNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1362 Napisano Novembar 4, 2011 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan komad ali je crveno vec u 8000 obrtaja, ako ti odgovara baci PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od fzr,ali posebdno obrtomer sa kucistem i staklom... I ima 12 000... Ako te interesuje jawi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...