Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CBR1100XX SUPER BLACKBIRD

Recommended Posts

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650
  On 11. 1. 2012. at 17:53, Zika2009 je napisao:

Samo je Honda Fabrika sve su ostalo Radionice!

Ziko druze,vjerovatno si "mlad" djecak na ovom forumu, pa nisi skontao da su ovakve izjave "eliminisale" mnoge clanove foruma. Recenice ovog tipa obicno "ubijaju" poentu teme koju je neki clan pokrenuo...

Pod uslovom da se nisi "salio"(mada ne vidim nikakve naznake sale u obliku smajlija i sl.),"misao"ti je jednaka "misli" moja cura je najbolja,ostalo su k.... :)

Gojko nadam se da ces realizovati svoje planove. Vidim da imamo slicne ukuse. I XX i ZZR su za mene u TOP TEN dizajnerskih rjesenja.

Ako budes mogao da biras,bolja ti je varijanta zzr 1400 nego zx14(americko trziste.... a nekoliko ih je uvezeno u zadnje vrijeme). Zx nema ABS i nema onaj rukodrzac iza suvozaca,koji ZZRu daje "putnu" notu.

Estetski je (po meni) mnogo ljepse ono hromirano KAWASAKI na prednjem okolpu ZZRa,nego naljepnica NINJA kod ZXa...jbg Ameri se mnogo "prze" na rijec NINJA pa je Japanci lupaju gdje god stignu :)

Ako zx dodje ponovo u moje vlasnistvo,obavezno bih zamjenio gornji trokut,onim konvertorom(rajzerom,riser)iz Louisa i prebacio ga na klasican upravljac. Moze se neogranicano podizati polozaj(jer se upravljac moze naginjati unazad),za razliku od onih podmetaca koji su ograniceni na 20mm, jer vec pocinje da udara u vizir pi punom skretanju. Koliko sam gledao,to je cesta modifikacija u Americi(ko ga koristi kao putnu varijantu a ne za "potezanja") a ne narusava ni izgled ni koncepciju motora.

Neogranicene su mogucnosti ali i ponuda KITova za povecavanje snage(preko 300konja) ali ali ali... :) treba malo i uzivati u voznji :)

Postavi slike obavezno,cim uparkiras nesto... :)

Puno srece!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Bmw R1250GSA

Za sad nije bilo ozbiljnih kupaca sa parama.. samo neke zamene koje me ne interesuju. pre par dana sa mu jos kupio bagster navlaku za rezervoar, K&N filter, Titex rucice kvacila i kocnice i komplet guma.

Tako da se nećemo rastavljati do daljnjeg, ali zzr je i dalje sledeci motor koji cu kupiti :takoje:

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650
  On 29. 2. 2012. at 8:09, gojko je napisao:

Za sad nije bilo ozbiljnih kupaca sa parama.. samo neke zamene koje me ne interesuju. pre par dana sa mu jos kupio bagster navlaku za rezervoar, K&N filter, Titex rucice kvacila i kocnice i komplet guma.

Tako da se nećemo rastavljati do daljnjeg, ali zzr je i dalje sledeci motor koji cu kupiti :takoje:

Dok cekas kupca ... :) Da vidis kako ih Rusi bruseee :)

post-566-0-37829100-1330503695_thumb.jpg

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja