Robin Hood 3967 Napisano Octobar 31, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prijavim, olupao sam se danas (tj. tehnički juče) oko nešto pre pola 4 u Brankovoj ulici. Sustigao sam automobil ispred sebe i nisam uspeo da se zaustavim na vreme. Prošao sam sa potresom mozga jer sam udario glavom u zadnji deo automobila. Ostalo je manje više sve na mestu. Motor sam razbio, mada ga nisam uništio. Polomio sam prednji blatobran, far, nosač fara i izgleda da su mi i vile krive. Pukla mi je i dekla. I migavac sam polomio. Slikao sam Punta, oštećenje dole levo je od motora, a gore u sredini je od moje glave. Hteo bih da se zahvalim svim drugarima koji su mi se našli i pomogli mi u ovoj nezgodnoj situaciji. Sad idem da spavam jer mi puca glava. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 31, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moglo da bude, dobro se završilo. Je l' slična situacija kao prošli put, kad si više puta proklizavao? Šta se desilo, je l' on naglo zakočio ili si se zamislio pa kočio kasnije...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti sad dobro i da delis to sa nama Inace secam se da si negde napisao u nekoj temi kako su gume hladne, kocnica ti nije hvatala 3-4 puta i da si uleteo u neku raskrsnicu I da te neka zena gledala iz kola Cuvajte se bre ljudi! Nemojte da zajebavate bre!!! Pamet u glavu i odmori do pocetka sledece sezone Sve najbolje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze :S Bitno da si ti dobro prosao kako je moglo da bude, a motor ce se srediti. A bogami tvoja glava je nanela vise stete nego motor salu na stranu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 31, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog doprinosa sa lica mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga..... bitno je da si "dobro" prosao, kako je moglo.... sredice se motor, drzi se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 31, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan e jbg!!! jel to ono kad sam te kuražila da ideš na vozanje? i feel guity now ... baš mi je žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E, jebiga, bas bezveze! Ako je za neku utehu, bar je kraj sezone, pa ces imati celu zimu da sredis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hladne gume, hladan asfalt, produžen zaustavni put. Iskreno se nadam da će bolovi u glavi brzo proći a motor ćemo srediti, ne brini druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 31, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A lepo si mogao reci da zelis da se druzimo ceo dan, a ne ovako.... Ma, bitno da si ti nama dobar a motor cemo srediti - kao sto rekose! p.s. Diz` se iz tog kreveta i kuvaj kafu - da se prohladi dok dodjem u posetu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma mi ne uliva poverenje čak ni kao model. Pogledaj šta ja rabim, deluje staromodno ali je za ulice keva, ne proizvodi se džabe decenijama. Mada po onako masnom asvaltu jedino pomaže da smanjiš doživljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 31, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ziv i zdrav...niske temperature, gume nikako ne prijanjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 31, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije da si ti dobro. Motor ce se popraviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 31, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vazno je da si nam ti ovo napisao a ne neko drugi! odmori se par dana, pa polako preko zime imas vremena da sredjujes motor pomalo, i za sledecu sezonu si ko nov, i to sa ogromnim iskustvom(bar je meni moj pad mnogo znacio)!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, važno je da si ti dobro, sve ostalo je nebitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E, do krastavca. Mnogo mi je krivo što ne odosmo na onu kafu ili da sam te dovukao na onu svadbu, da se naroljamo pa da prespavaš nedelju. Brz oporavak želim, a makina će se već nekako srediti uz nas voljne da ti pomognemo. P.S. Znao sam da si tvrdoglav, ali volko!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 31, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan E, hvala svima na lepim rečima Dobro sam, glava me malo boli kao i vrat i leđa ali to je i normalno posle ovakvog udarca. Kao i nebrojeno puta, pokazalo se da kaciga zaista glavu čuva jer sam muški zabio istom u gepek. Sva sreća pa nije bila neka Lada ili ne-daj-Bože Volga Što kaže Kovač, bolje da je nisam ni nosio jer se ne bi onoliko smarali u urgentnom centru I da, ne udarajte glavom u automobile. Uopšte nije interesantno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg. bitno je da si ti dobro a ostalo ce se srediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 31, 2011 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se, ipak se zavrsilo dobro, i to je najbitnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 31, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E j... ga. Bitno je da si ti dobro a motor ce se popraviti ili nabaviti drugi. Zelim ti da se sto pre oporavis i da odemo bre na onu kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odmori se, oporavi pa na sklapanje makine. Bitno da je glava ostala na ramenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ccccc, pozeru jedan Pa gledaj ispred sebe kad vozis, a ne u snajke na semaforu Nek si ti nama ziv i zdrav, a glava dok boli znaci da si ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sto kaze Popaj u aladinovoj carobnoj lampi "tvrrrrddd ziiiidd" lezi, leci povrede, pa s'proleca kada popravis moped, dodji u cacak da malo vezbas voznju po klizavom i da vezbas predvidjanje opasnosti 200 metara ranije, citanje misli drugih vozaca i ostale parapsiholoske vestine zelim ti brz i potpun oporavak najpre glave i vrata, a onda i gvozdjurije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Od uvek sam tvrdio da je tvrdoglavost vrlina Brz oporavak za oboje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 31, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...