Satelis 16165 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je instalacija od migvca u kratkom spoju, relacija prekidac - tabla ili da ti ne valja negde neka masa pa ti se desava to sto ti se desava. Meni nekako sve mirise na to da ti negde ne valja masa u instalaciji. Druga tabla polovna stavljena ili od drugara di znas da je 100% ispravna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 4, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je instalacija od migvca u kratkom spoju, relacija prekidac - tabla ili da ti ne valja negde neka masa pa ti se desava to sto ti se desava. Meni nekako sve mirise na to da ti negde ne valja masa u instalaciji. Druga tabla polovna stavljena ili od drugara di znas da je 100% ispravna?Da, da skinuo sam od prijatelja cija je tabla ispravna,to jest njemu radi sva signalizacija sem displeja.Pa sam mu dao moju tablu da ni mogao da registruje. Posto se slika kilometraza.Pa sam metnuo na moj, ali isto ....Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 4, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oticicu kod elektricara neka ispita celu instalaciju. Javljam sta sam uradio . Bitno da nije ova tabla , ne puca mi se sad 60e na tablu... Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 4, 2019 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I da jeste do table nema veze, kao sto rekoh lani.... prepravite instalaciju i izvucete vanjski automat migavca i cao zdravo, resen problem...... srecno svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukii123 0 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta moze da grebe u zadnjem tocku, tj struze , to se desava kad smanjim brzinu pri skretanju i vec sam skrenuo i pri naglom dodavanju gasa ono odjednom zagrebe i kasnije nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 7, 2019 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za zadnji tocak tj tvoje desavanje je vezano za CVT ili ti nesto oko kvacila..... reduktor ili ti nesto oko lezajeva, zupcanika, osovina..... traverzne ili ti lezaja u istoj. Usput proveri zategnutost zadnjeg tocka, koc. kandze, amortizera i ostalih srafica sto vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja pitanje. X9, 250ccm, 2000 god, pukla mi je sajla za otvaranje sedista, kako da je zamenim i kako da zamenim sirenu? Ili da ga gurnem u mutno Dunavo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da te pitam da li ti je sedište ostalo otvoreno ili je zaključano kad je pukla sajla? Sajla se menja evo ovako: 1.Odvrnes tri srafa koji drže sedište i isto skineš 2.Otvoriš poklopac preko čepa rezervoara i u uglovima ćeš videti po šraf koji odvrneš da bi skinuo plastiku koja ide između nogu preko tunela Sad bi već mogao da vidiš sajlu koju treba da zameniš, obrati pažnju da li ide ka levoj ili desnoj strani sedišta.Ako se dobro sećam, sajla kod X9 ide sa desne strane sedišta, pogledaj.Ako je sa desne strane onda pristupaš razmontiravanju desne strane skutera. 3.Skini mat plastiku sa desne strane koja se nalazi iznad auspuha 4.Skini rukohvate za suvozača, poklopac akumulatora(sjajna plastika između stop svetala) da bi mogao da pristupiš šrafovima koji drže lakiranu bočnu plastiku sa desne strane koju ćeš takođe skinuti 5.Kad si sve gore navedeno poskidao videćeš skoro celu sajlu 6.Pogledaj koja sajla je pukla, da li od ručice iz pretinca to motorića za otvaranje ili od motorića do same brave od sedišta Ako je pukla ona duža sajla koja ide iz pretinca onda ćeš morati da skineš i samu plastiku ispred nogu vozača ili je bar malo popusti kako bi zavukao ruku sa zadnje strane iste i skinuo sajlu nakon što je otkačiš sa polugice u pretincu.Da bi je otkačio sa polugice trebaće ti špic klešta da bi smaknuo burence koje ulazi u polugicu u pretincu, a možeš i prstima ako je već labava. Sirena se nalazi sa donje leve strane iza plastike koja je tik iza prednjeg točka. U suštini, ako nisi mnogo vičan sa ovakvim radovima, najbolje plati nekom da ti to odradi da ne izgubiš pola dana i da ne daj bože polomiš nešto pri skidanju. Pozdrav i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na detaljnom objasnjenju, sve mi lici da cu moliti nekog da to uradi sediste ostalo zakljucano pa sam se mlatio sat vremena i otkljucao, skinuo bravicu i sad mi tako cuci u sedistu dok se ne zameni. I amortizercic taj od sedista moram da menjam, sa tim losim sam ga i uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Taj amortizer sedišta košta u originalu oko 2800din, ne znam da li ima negde zamenski ili polovan da valja.A i taj polovan je pitanje koliko će trajati ako nađeš ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 7, 2019 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sediste za x9 250 malo pocepano ne znam dal radi amortizer. Ako treba nekom poklanjam Promenio Jun 7, 2019 član shipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tumba 0 Napisano Jun 7, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Kraljevo Motocikl: Piaggio X9-250 2005g. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sediste na poklon prijavio bih se,nadam se da odgovara za moj x9 250 hondin agregat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 7, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da mi je bio 2003 nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam i kacigu ako nekom treba i hoce da se bakce da je popravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam i kacigu ako nekom treba i hoce da se bakce da je popraviJa bih uzeo na poklon sediste i kacigu ako nije moze? Sesdistumi je propao sundjer skroz, ne znam koliko se isplati obanavljati ga, a juce sam ostao bez kacige sa vizirom. Poklonio cerkci prihatelja , posto mi omalela imao 75 kad sam kupio , sad imam 105... I zulja li zulja , tako da sam i ja bio human Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da jeste do table nema veze, kao sto rekoh lani.... prepravite instalaciju i izvucete vanjski automat migavca i cao zdravo, resen problem...... srecno svakako.Da javim sta sam uradio sa signalizacijom. Sredio sve, problem prekidac za migavce koji nije bio ispravan. Majstor mi resio sve , kaze zice bile u problemu, ali i prekidac za migavce je u problemu jer ne gasi migavce. Ja sam ga kupio po odavno, ali rece majstor da mi nisu poslali odgovarajuci, jer taj moj je sa 4 zice , a poslali mi sa 3 zice.Kupicu sa 4 i signalizacija sljaka kao pcelica. Hvala puno na savetima prijatelju. Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, djordje jankovic said: Ja bih uzeo na poklon sediste i kacigu ako nije moze? Sesdistumi je propao sundjer skroz, ne znam koliko se isplati obanavljati ga, a juce sam ostao bez kacige sa vizirom. Poklonio cerkci prihatelja , posto mi omalela imao 75 kad sam kupio , sad imam 105... I zulja li zulja , tako da sam i ja bio human Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Sediste vec otislo na drugu adresu. Kaciga moze ali ni ovoj vizir ne valja morao bi da se popravlja. Ako odgovara tako posaljite mi podatke u inbox pa saljem u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ce znati da li mu kaciga odgovara, kad nigde nije velicina napisana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako ce znati da li mu kaciga odgovara, kad nigde nije velicina napisana?Ma nema veze,ja sam i onako planirao da kupim novi flip up,.Bolje daj nekom ko je blizu tebe ko moze da proba. Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma koja je velicina, neki xl-xxl glavat sam ja poprilicno. Meni i najlakse da je bacim u kontenjer al aj da ponudim mozda nekom treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li neko klip na prodaju za x9 182ccm? 2002 godiste... Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,samo da objavim da prodajem x9-250 hondin agregat u delovima.ima originalan nosac kofera itd.motor je kompletan.ima veliki vizir,felne i dekla su polirane.apsolutno sve je isparavno.razlog prodaje na ovakav nacin je visa sila odnosno nemogucnost na ga registrujem zbog pravnih zavrzlama.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2019 at 10:29 PM, tumba said: Ako je sediste na poklon prijavio bih se,nadam se da odgovara za moj x9 250 hondin agregat.... Druze izvini molim te. Odneo sam sediste u paket shop i kaze ne prevozimo vise auto delove. Kaze probaj u neku drugu postu. Motorom sam ga nosio u jednoj ruci i vozio jednom rukom skoro 15km i ona kaze da nosim u drugi paket shop. Tako da je zavrsilo pored kontenjera, bar ce usreciti cigancice male. Stvarno nisam mogao s brda da idem na nbg da nosim sediste u drugi shop, a takodje nisam mogao da ga vucem sa sobom jer sam krenuo na adu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze izvini molim te. Odneo sam sediste u paket shop i kaze ne prevozimo vise auto delove. Kaze probaj u neku drugu postu. Motorom sam ga nosio u jednoj ruci i vozio jednom rukom skoro 15km i ona kaze da nosim u drugi paket shop. Tako da je zavrsilo pored kontenjera, bar ce usreciti cigancice male. Stvarno nisam mogao s brda da idem na nbg da nosim sediste u drugi shop, a takodje nisam mogao da ga vucem sa sobom jer sam krenuo na adu. Jel ovo tvoj SYM Gts? Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, djordje jankovic said: Jel ovo tvoj SYM Gts? Послато са Redmi Note 7 уз помоћ Тапатока Jeste, ovo sam uzeo posle x9. I prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...