ffaktorr 8 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Stefan Petrovic, iz Beograda, imam 20 godina i obozavam motore......na zalost moji roditelji su medju onima koji misle da je motor sigurna karta za onaj svet i nikad nisam smeo ni da pomenem motor a kamoli da ih pitam da mi kupe....sada skupljam pare (naravno to mi ne ide =) ) da kupim sebi neki.....citam ovaj vas forum cesto kad me zanimaju neke informacije o motorima pa resih da se uclanim......pozdrav svima =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2706 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Stefane. Kazi mami i tati da su karte za onaj svet odavno rasprodate, i da sam ja rekao { vise od 40 god. vozim motore, zena vozila dok je bila mladja a sin vec 15 god. } da je bolje da sednes na svoj nego na tudj motor , jer ti ces to svakako uraditi. Drzimo ti palceve da se sto pre omotoris. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i ne sekiraj se, bolje je ovako. Prvi motor mi je ćale kupio kad sam imao 10 godina i taman kad sam se navukao on ga proda. Sledeći kupim sam ali ga matorci vrate potom sam kupio nekog mz-a ali ga nisam ni terao kući a kad sam odneo cilindar da mu proturpijam kanale matori ga izlupao čekićem, tuga. Kad su počele da stižu prijave digli su ruke i platili mi polaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro nam dosao Samo nemoj da se ugledas na ovog "ratboy" i bice sve super... Salim se malo, dobar je on.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i ne sekiraj se,vremenom sve to dodje na svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...