Rusty Pera 528 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još okončao sezonu, lepo je vreme. Do sada sam prepeglao oko 17.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije Stampar, katastrofa bi bila kad bi imalo veze sa Stonerom! Pokusavao sam da nadjem tvoj broj telefona i nisam uspeo. Posle krenula voznja... i tako. Jos me zatekne Zeljkamp u Loznici i sa vremenom je bio kraj. Na prolece dolazim ponovo jer zivis u neverovatno lepom kraju. Ostali su mi Tronosa i Trsic za posetu (ono sto znam, sigurno postoji jos lokacija tamo za koje ne znam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sve što sam planirao ove godine - izvozio sam. Tour around Serbia, zapadna Srbija, Sarajevo, Mostar, Rijeka Crnojevića, Durmitor, Peštersku visoravan, Rilski manastir, Sofiju, Transfagarašan, Transalpinu, rudnik soli u Turdi... Sve u svemu 14000km. U međuvremenu zamenio Transalp za Caponorda i lovu spremljenu za još neku vožnju uložio u nov motor. Desni retrovizor, Kappa 53 litara, nov vizir kod Ivana, urađen servis na Capu koji je bio "spremljen za preprodaju". Za sledeću godinu, od Boga zdravlja, Albanija, Brno, Slovenija, Bosna i Hercegovina ( dedovina oko Prijedora ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 1, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. upoznao sam još puuuno ljudi i stekao nekoliko novih prijatelja 2. odvozao sam Vlasinsko jezero preko Dunavske magistrale, želja koja je 4 (četiri) godine strpljivo čekala da se ostvari 3. shvatio sam da srce hoće enduro 4. preživeo sam (i to u jednom komadu) i ovu sezonu, da mogu sledeće još slađe da se vozim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je sezona bila kratka ne vise od 3000km. Naj duza tura Zvornik Republika Srpska - Resita Rumunija, oko 760km u jednom pravcu. Naučio sam da treba ceniti svoju zemlju jer je daleko lepša od svega okolo. Odlučio posle ovog motora uzeti neki putni enduro ili turer motor samo da je udobni za dvoje.Prelep osećaj dočekati zoru vozeći motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nek ste VI meni SVI zivi i zdravi i naravno srecni { koliko je to danas moguce} a svako predje kilometara onoliko koliko mu vreme i finansije dozvoljavaju, a nekom i zena. Veliki pozdrav za sve i sa malim i sa velikim kilometrazama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo super, osim zadnja dva vikenda gde sam se razbio ko bundeva. ima da se lecim do sledece sezone. bilo je dosta voznji, i dalje i u lokalu, valjda ce biti srece i zdravlja sledece godine pa da guramo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 6, 2011 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mrsavih 5000km ali...Bili do mora,skoro cela ekipa(nas devetoro).Putovanje prelepo,zezanje 11 dana na moru neponovljivo i tako.Sve u svemu kako sam se nadao,dobro je ispalo.S obzirom na vreme i situaciju u kojoj zivimo i to je nesto. Inace,sezona zavrsena,motor neregistrovan ceka prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sa TenAkom 2600 km, sa TA 9500 km. Tjah... valjda je to tek početak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17306 Napisano Decembar 6, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Od marta do sada oko 13.000. Uglavnom svakodnevno korišćenje (50-80 kilometara dnevno), nekoliko jednodnevnih putovanja (300-700km), dve "vikend" vožnje (po 1.200-1.300 km). Dva lakša pada (jedan prekjuče). Motor služio odlično. Zbog nedostatka para odloženo za sledeću sezonu putovanje Niš-Bukurešt-Sevastopolj-Volgograd-Moskva-Kijev-Budimpešta-Niš. Ukupno sam zadovoljan "sezonom". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Decembar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12430 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još 800 km pa četvrto menjanje ulja ove sezone...slabo, udarila paranemija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 6, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 8 000 ukupno ove sezone na tri razlicita motora. Tanko... Posljedica dvije lose procjene prilikom zamjene motora i zalijetanja ko da nemam glavu na ramenima , al sta mogu, zaljubim se u sekundi . I jos me jedan ostavi na cjedilu u sred jula mjeseca i tek krajem septembra je bio ponovo na cesti. Izgubio sam dobar dio glavnog dijela godine. Pamet u glavu za iducu godinu i nadam se duplo vecoj kilometrazi. A ove godine, za razliku od prosle su vremenske prilike isle na ruku, , pa sam se vozao do juce. Ako ovaj kijamet prestane, bice jos voznje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Km prešao nemam pojma (ne radi mi km sat), kupio nove gume i skapirao da mi je to najbolja investicija ove godine. Upoznao super cool drugare, izašao prvi put motorčićem van grada. Vozio se za i baš nauživao, a ako mi legne 7-ca na lotou častim gore navedene drugare sa vožnjom po Americi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...