Jump to content

Moto Zajednica

Utisci na kraju sezone

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nije Stampar, katastrofa bi bila kad bi imalo veze sa Stonerom! :) Pokusavao sam da nadjem tvoj broj telefona i nisam uspeo. Posle krenula voznja... i tako. Jos me zatekne Zeljkamp u Loznici i sa vremenom je bio kraj. :) Na prolece dolazim ponovo jer zivis u neverovatno lepom kraju. Ostali su mi Tronosa i Trsic za posetu (ono sto znam, sigurno postoji jos lokacija tamo za koje ne znam).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Sve što sam planirao ove godine - izvozio sam. Tour around Serbia, zapadna Srbija, Sarajevo, Mostar, Rijeka Crnojevića, Durmitor, Peštersku visoravan, Rilski manastir, Sofiju, Transfagarašan, Transalpinu, rudnik soli u Turdi... Sve u svemu 14000km. U međuvremenu zamenio Transalp za Caponorda i lovu spremljenu za još neku vožnju uložio u nov motor. Desni retrovizor, Kappa 53 litara, nov vizir kod Ivana, urađen servis na Capu koji je bio "spremljen za preprodaju". Za sledeću godinu, od Boga zdravlja, Albanija, Brno, Slovenija, Bosna i Hercegovina ( dedovina oko Prijedora ...)

• Ne silazi, 6308 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

1. upoznao sam još puuuno ljudi i stekao nekoliko novih prijatelja :takoje:

2. odvozao sam Vlasinsko jezero preko Dunavske magistrale, želja koja je 4 (četiri) godine strpljivo čekala da se ostvari :moto3:

3. shvatio sam da srce hoće enduro :care:

4. preživeo sam (i to u jednom komadu) i ovu sezonu, da mogu sledeće još slađe da se vozim 8)

• Podržavam 2

• U prolazu, 53 postova

Za mene je sezona bila kratka ne vise od 3000km. Naj duza tura Zvornik Republika Srpska - Resita Rumunija, oko 760km u jednom pravcu. Naučio sam da treba ceniti svoju zemlju jer je daleko lepša od svega okolo. Odlučio posle ovog motora uzeti neki putni enduro ili turer motor samo da je udobni za dvoje.Prelep osećaj dočekati zoru vozeći motor.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Nek ste VI meni SVI zivi i zdravi i naravno srecni { koliko je to danas moguce} a svako predje kilometara onoliko koliko mu vreme i finansije dozvoljavaju, a nekom i zena. Veliki pozdrav za sve i sa malim i sa velikim kilometrazama.:zdravo:

• Podržavam 1

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

sve je bilo super, osim zadnja dva vikenda gde sam se razbio ko bundeva. ima da se lecim do sledece sezone.

bilo je dosta voznji, i dalje i u lokalu, valjda ce biti srece i zdravlja sledece godine pa da guramo dalje. :moto3:

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Mrsavih 5000km ali...Bili do mora,skoro cela ekipa(nas devetoro).Putovanje prelepo,zezanje 11 dana na moru neponovljivo i tako.Sve u svemu kako sam se nadao,dobro je ispalo.S obzirom na vreme i situaciju u kojoj zivimo i to je nesto.

Inace,sezona zavrsena,motor neregistrovan ceka prolece :zdravo:

• Podržavam 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Od marta do sada oko 13.000. Uglavnom svakodnevno korišćenje (50-80 kilometara dnevno), nekoliko jednodnevnih putovanja (300-700km), dve "vikend" vožnje (po 1.200-1.300 km). Dva lakša pada (jedan prekjuče). Motor služio odlično. Zbog nedostatka para odloženo za sledeću sezonu putovanje Niš-Bukurešt-Sevastopolj-Volgograd-Moskva-Kijev-Budimpešta-Niš. Ukupno sam zadovoljan "sezonom".

• Svakom po zasluzi, 12430 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Još 800 km pa četvrto menjanje ulja ove sezone...slabo, udarila paranemija >:(

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Oko 8 000 ukupno ove sezone na tri razlicita motora. Tanko...

Posljedica dvije lose procjene prilikom zamjene motora i zalijetanja ko da nemam glavu na ramenima :stabre: ,

al sta mogu, zaljubim se u sekundi :).

I jos me jedan ostavi na cjedilu u sred jula mjeseca i tek krajem septembra je bio ponovo na cesti. Izgubio sam dobar dio glavnog dijela godine. Pamet u glavu za iducu godinu i nadam se duplo vecoj kilometrazi.

A ove godine, za razliku od prosle su vremenske prilike isle na ruku, :moto3::aha:, pa sam se vozao do juce. Ako ovaj kijamet prestane, bice jos voznje :).

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Km prešao nemam pojma (ne radi mi km sat), kupio nove gume i skapirao da mi je to najbolja investicija ove godine.

Upoznao super cool drugare, izašao prvi put motorčićem van grada.

Vozio se za i baš nauživao, a ako mi legne 7-ca na lotou častim gore navedene drugare sa vožnjom po Americi.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja