Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa menjacom na BMW R1100R

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svima

Pocinjem polako sa veliki servisom na mom BMWR1100R sto znaci sve po redu.filteri ulja svecice stelovanje ventila plocice gume i sve ostalo sto se

podrazumeva pod velikim servisom

Sve to nije toliki problem vec je problem u menjacu koji u trecoj brzini trza i to mi se nikako nesvidja

pa sam resio da skinem i menjac ako uspem da ga opravim super ako ne kupicu drugi menjac i staviti.

Pomoc koja mi je potrebna ako ima neko neke linkove sa restauracijom menjaca tj sve po redu od zadnjeg tocka pa do menjaca

to bi mi bilo od velike pomoci da ako se izgubim pri vracanju.da mogu da pogledam gde zapne.

Unapred hvala svima na pomoci

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2492 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Tomo,dobro dosao na forum,ali si promasio.Ovde si trebao lepo da se predstavis,da kazes ko si i odakle si,a na drugom mestu da izneses svoj problem.Pozzzz...

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Sad ce da ulete admini i da postave temu gde joj je mesto pa ce mo da resimo bembaru ... ne se sekiraj .... ima i service manual negde pa cu da ti dostavim .....

• U prolazu, 4 postova

ovih dana sam uspeo da malo poradim na njemu skinuo sam centralni lezaj na zadnjem tocku.sada moram poruciti novi tj oba lezaja i semering,a dosta sam razmisljao o menjacu i mogu reci da je to dosta ozbiljan posao.

ako ste raspolozeni meni nije problem talandara i meso pivo ili sta ko pije vec ako dodjete i uradimo da moj bendza ponovo zaplovi bez greske ipecemo i jagnje ne samo meso na talandari.1care.gif0zbunjen.gif1neznam.gif

pa vi odlucite ako mozete da pomognete svaka pomoc bi mi i vise nego dobro dosla

sto se tice fizike ja sam tu lako je rasturiti ali treba detektovati kvar i odkloniti ga e tu mi trebate.

Pozdrav pa se cujemo i nadam se i vidimo.

• motoras, 2492 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Tomo,spremi ti kesa i drzi se deda Daneta.pa ces se vozati na prolece :moto3: Na zalost,delovi su za BMW-a skupi,ali dok se ne otvori,ne zna se sta je... Ipak,sve moze da se popravi. Krenuo si na vreme,samo polako i sa prvim danima proleca bices i ti u sedlu :takoje:

• motoras, 2492 postova

Spremi talandaru i nesto u nju , pa dolazimo Peca i ja na restauraciju istog.:zdravo:

Restauraciju talandare? :stabre:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

ovih dana sam uspeo da malo poradim na njemu skinuo sam centralni lezaj na zadnjem tocku.sada moram poruciti novi tj oba lezaja i semering,a dosta sam razmisljao o menjacu i mogu reci da je to dosta ozbiljan posao.

Za delove se prvo raspitaj u Delti - cene su ili identicne nemackim ili nesto nize! Nisam verovao dok nisam proverio. Jedino sto se cekaju do 5 dana.

Na zalost,delovi su za BMW-a skupi,ali dok se ne otvori,ne zna se sta je...

Ne slazem se sa ovim - mislim da su cak i jeftiniji od japanskih. Uporedjivao sam cene (klipovi, karike, lezajevi, lanci bregastih...) za Afriku i 1100GS i BMW je u skoro svemu znacajno jeftiniji. I kao sto rekoh gore, ne lupas glavu sta i gde - nadjes fabricki kod, zovnes Deltu i deo je tu za nekoliko dana.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja