-dzony- 207 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koja rashladna tecnost (antifriz) ide u Gileru Runner 50 SP '04? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan po manualu kaze 50% voda 50% antifriz i da je to dovoljna razmera i za -30 temperature...mada kada kupis antifriz pozadi imas razmeru u kojoj se mesa sa vodom i koje temperature izdrzava...i kod tebe u ceo sistem cini mi se ide 0.9 litara sve ukupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan U redu to,a koji antifriz treba da sipam? Plavi,crveni,zeleni? "Model"? Za aluminijum/celik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod mene prosle zime sipao HEPU G12 (pink boje onako)...a ove OPTIMU PERMANT G12 (iste boje) na njima pise da su za alu motore sto je kod mene,trebalo bi da je ista stvar i kod tebe...i nisam imao nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel si siguran da je moj alu? 2004,50ccm,model Runner SP? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran,ali mislim ni da mu ove tecnosti nista ne bi naskodile...(u manualu za sve kaze da ide "50% water 50% ethylene glycol anti-freeze") a precizno se ne pominje koja tecnost ide za jedne a koja za druge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...