Jump to content

Moto Zajednica

LG GT540

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Prodajem LG GT 540 kupljen u MTS-u star oko 7 meseci i skoro bez tragova koriscenja, nosen u fotroli i sa zastitnom folijom.

Ima instaliranu iGO navigaciju (pa rekoh da ga ponudim ovde na forumu to je korisna stvar i uvek u dzepu), i jos par korisnih programcica (parking manijak). Radi bez greske, prodajem ga zato sto je touch screen i nikako da se naviknem pa se vracam na standardnu tastaturu.

U paketu dolazi sa nekoriscenim slusalicama, mem karticom od 2 gb, fotrolom, garancijom.

Cena 90 evra.

post-2147-0-72808300-1319030209_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Moj br je 065 89 28 652, tel je star oko 7 meseci a mislim da je u garanciji dve godine, dobar je i bez mana ali nije za moje bangave prste...

Mogu po dogovoru do Beograda da ga donesem ili posaljem do Nisa za dz Nasao sam neku foru sa otvaranjem za druge mreze preko neta, ima youtube vise klipova sa uputstvom.

Meni grafika ne treba, moj komp je jedan od onih prvih pentium IV i ima jedno 10 god i jos sljaka :neznam: .

Da ja nisam malo pozurio sa cenom, tek sada vidim na mobilnom svetu da je tel blizu 200 e nov a moj se ne razlikuje nista, al kad sam reko ide za te pare...

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja