Nikola535 133 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, plovak (logično ) pluta na gorivu, kako nivo goriva raste, plovak se diže i suprotno Ali vec ima parce opruge,zbog toga i pitam,ne znam koju funkciju ima,ne pirtiska nista,stoji samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 26, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, plovak (logično ) pluta na gorivu, kako nivo goriva raste, plovak se diže i suprotno Ali vec ima parce opruge,zbog toga i pitam,ne znam koju funkciju ima,ne pirtiska nista,stoji samo Lepo ti je receno.. treba da ima po oprugu na safovima za stelovanje smese i ler gasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, plovak (logično ) pluta na gorivu, kako nivo goriva raste, plovak se diže i suprotno Ali vec ima parce opruge,zbog toga i pitam,ne znam koju funkciju ima,ne pirtiska nista,stoji samo Lepo ti je receno.. treba da ima po oprugu na safovima za stelovanje smese i ler gasa.. Mislio sam na oprugu na plovku,znaci ne treba da ima,a ovaj ima,nisam ni dirao srafove za stelovanje smese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...