MaRRe 984 Napisano Octobar 28, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj cekaj...novi Bev nema diferencijal kao kod 250-ke...Sta mu je ono iza kvacila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Navodno ce prenos biti kao kod T-max-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da rade na tome da se granica maxiskuter - "pravi" motor svede na minimum. Dokaz za to je i novi Hondin maxi Integra 700 ccm, veeeliki točkovi, bočni koferi, brzine i lanac... aoooooaaaaooooo kakva sprava zasto ja nemam podatak da ovako nesto postoji u prodaji...mnogo je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 9, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da rade na tome da se granica maxiskuter - "pravi" motor svede na minimum. Dokaz za to je i novi Hondin maxi Integra 700 ccm, veeeliki točkovi, bočni koferi, brzine i lanac... aoooooaaaaooooo kakva sprava zasto ja nemam podatak da ovako nesto postoji u prodaji...mnogo je dobar e moj Cobe, ovaj tek sad u novembru ima prezentaciju...a ne da je dobar nego vrh....17 inca felne.....235kg....veliki, stabilan.......ali ce kostati sigurno 10 000e....ne verujem da ce biti jos dostupna dodatna oprema, ali racunaj, koferi, ksenoni, ledovanje......jos 500e min... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za tehničke detalje, ali kada je dizajn u pitanju - italijani su još jednom objasnili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Mart 10, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo intresuje Beverly 500 ostaje u proizvodnji i za 2012 / 2013 ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje, naravno. Nesto malo izmenjen ali to su samo sitnice. Svakako na bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...