acim 766 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Igore, ko pravi te kapice koje Dejan prodaje? Da nije možda naš član grafigo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane nemas potrebe da se izvinjavas,ja ne prodajem kapice na BJB i tu nema nista. Ja pokusao nisam uspeo,poveden istim razmisljanjem kao i ti.Ti si pokusao uspeo i to je to. Proizvodjac kapica je clan Vespa club Valjevo tako da je sve ok. IgorVa je lepo napisao da je Bora clan Vespa Kluba Valjevo evo i slika ako treba mogu i tel. da stavim ako mi Bora dopusti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 18, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Obavestenje svima koji prate ovu temu da ce spisak bit zakljucen do 21.10.2011. Petak Za vikend bi se kontaktirala stamparija i poslao bi joj se konacan spisak i onda cekamo izradu istih i rok isporuke O svemu tome vise u Petak vece. Pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Igore, ko pravi te kapice koje Dejan prodaje? Da nije možda naš član grafigo? Acime imas dobar nos Naime kapice pravi moj drug i clan Vespa club Valjevo Bora (decko sa slike koju je Dejan okacio)stim da GRAFIGO (Grafika Gojkovic) radi pripremu za stampu i ambalazu.Inace njih dojica su kumovi. Grafigo(jedan od sponzora VCV) malo neozbiljan jer radi mnogo vece poslove u svojoj stampariji,Bora sasvim poslovan i ok. Inace kapice su domaca tj njihova proizvodnja od pocetka do kraja i nisu plagijati.Made in Valjevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 18, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupjuem domace, stavi me na spisak za 4 komada Suzuki kapica......svaka cast na ovakvom gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan jedan par za bmw molicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan jedan par za kavasaki ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan jedan par za kavasaki ... ti dodji u vatrogasni dom i uzmi.nemoj zezati sad da idu za Bg pa da se vracaju kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 18, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan hoću par hondinih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan par yamaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime imas dobar nos Naime kapice pravi moj drug i clan Vespa club Valjevo Bora (decko sa slike koju je Dejan okacio)stim da GRAFIGO (Grafika Gojkovic) radi pripremu za stampu i ambalazu.Inace njih dojica su kumovi. Drago mi je što je tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ocu i ja jedan par kawasaki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleis 6 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan hocu i ja YAMAHA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja 2 para BMW Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan jedan par za kavasaki ... ti dodji u vatrogasni dom i uzmi.nemoj zezati sad da idu za Bg pa da se vracaju kuci. OK...i meni je lakse ....vidimo se za dan dva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja par Yamaha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 19, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan evo kao sto sam i obecao.... cuo sam se sa stamparijom i ljudima koji naravno opet izlaze u susret...u ovom slucaju zahvaljujuci odzivu forumasa... KTM ce se poceti raditi, isto ce malo da se ceka jer mora da se stampa...tako da ko hoce KTM moze da se prijavi... CENA naravno ostaje ista 2eur/set pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan honda par... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 21, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljivanje zavrseno 21.10.2011. Zahvaljujem se svima koji su se u velikom broju prijavili Saljem spisak danas u stampariju i cim budem imao povratnu informaciju kada ce biti kapice ventila gotove javljam Vam, pa se dogovaramo oko primopredaje istih Pozdrav Dejan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Mislim da si napisao da ce spisak biti zakljucen u petak 21.10. Nisam znao da ce to biti u 9 ujutru. Ako nije kasno prijavljujem se za 3 seta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 21, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imao ja ovo, skinuli mi klinci na prvom parkingu, još sam ih stego kleštima, kao da ne mogu da ih skinu. Imaju klinci stisak, pa to ti je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 21, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Mislim da si napisao da ce spisak biti zakljucen u petak 21.10. Nisam znao da ce to biti u 9 ujutru. Ako nije kasno prijavljujem se za 3 seta zao mi je zbog nesporazuma, da bi se sto pre stampariji predao spisak(pre vikenda)mozda sam ja pogresno formulisao post... poslao sam im vec spisak tako da nisam vise u mogucnosti da ga na zalost dopunim. ali bice prilike. nisi jedini koji je cekao petak kao poslednji dan za prijavu tako da cu po zavrsetku ove akcije sigurno objaviti i neku novu. Pozdrav Dejan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 25, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se cuo sa ljudima iz stamparije, u Bgd mi donose licno setove kapica ventila ili u Sredu 26.10.2011 ili Cetvrtak 27.10.2011. Potvrdnu informaciju cekam i ja pa da sa preciznoscu mogu da postavim tacan datum. Po prijemu istih odmah pocinjem sa distribucijom istih Pozdrav Dejan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan uvek dodjem poslednji......jbm ti zivot....sry za psovku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...