dr.chala 3 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan p.s.Chala hvala za hostese ;D, nije dobro da toliko pijes moze da ti utice na lepotu ;D Nema na ćemu i drugi put! Zato sam boravio malo više u bazenu i na suncu da popravim ten! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa Fifty vidim mnogo ti je lose, tako isto bilo i u Bijeljini, pitaj Saleta ;D, ko ti je kriv sto nisi bio. Pozdravi puno ekipu i nadam se da ces nam se vratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Fifty vidim mnogo ti je lose, tako isto bilo i u Bijeljini, pitaj Saleta ;D, ko ti je kriv sto nisi bio. Pozdravi puno ekipu i nadam se da ces nam se vratiti Ma brate pricao sam Zaretu, imao sam u subotu dva krstenja , na jednom mi je zena bila i kuma cak.Znam da je da ste vi ekstra domacini i da kod vas ni nemoze biti nego jako dobro kao sto je i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan p.s.Chala hvala za hostese ;D, nije dobro da toliko pijes moze da ti utice na lepotu ;D Nema na ćemu i drugi put! Zato sam boravio malo više u bazenu i na suncu da popravim ten! ;D Ne sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...