idanijel 1625 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan svi mogu da nabave deo ali ovaj lik stvarno moze .moje iskustvo je ekstra. ja sam porucio originalan semering ( mada se covek pitao zasto) kayaba za dr i doneo mi i na primer iglicu karburatora u org pakovanju made in japan ;D 063520249 laslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je to znati. Ako te ne mrzi okaci broj moba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 25, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuci. Bas drugaru treba dihtung glave za Suzanu 400 bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno čovek je za svaku pohvalu .Slao mi je termoprekidač za EN500 sve dok nismo našli prave , pošto je imalo 3 različita tipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan dok sam imao cagivu bio je jako korektan i pouzdan. U martu mesecu sam mu doneo od prijatelja iz CG masinu od honde shedow (kako se vec pise) da je sastavi i stavi sve sta treba, rekao sam mu da nije bitna cena, ni nista samo da je zavrsi sto pre i sto bolje i evo ni dan danas nije poceo ni da je radi, motam ga redovno, ali nista. A taj prijatelj je meni dao tu masinu jer sam mu ja rekao da je jako dobar i pouzdan majstor (tako sam bar mislio) i JAKO SAM POPIZDEO zbog svega toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od retkih ljudi u srbiji koji moze da nabavi SVE za SVAKI motor u veoma kratkom roku(10 dana najvise).Dok sam vozio Cagivu jurio sam original sajlu gasa i nigde nisam mogao da je nadjem a on je nabavio za 5dana,tako isto i za Suzuki filter vazduha.Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li Laslo jos uvek nabavlja delove? Broj vise nije u funkciji, ima li neko, mozda, novi ako i dalje radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 17, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Laslo je cudo..Ima nov broj ali cu prvo da ga kontaktiram pa da ga objavim.Radi jos uvek nabavku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Ako može taj broj, imam par stvari :) da "ispitamo" njegovu "snalažljivost" :)?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali mislimo na istog Lasla iz Beceja ali ja sam jednoga kontaktiro par puta za neke delove i cene su mu bile karastrofalne.Odakle nabavlja delove(predpostavljam da znam) mene uopste neinteresuje ali covek ko da zeli da se obogati na brzinu. Primer; kod njega 100eu,kontaktiram drugog koji mi sam kaze da donosi delove po porudžbini 40eu i naravno proverim cenu preko na odpadu sa kojeg dovlace delove 30eu 063/741-07-22 ovo je broj od ovoga derikože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kao ni svuda ni kod njega nisu iste cene za sve.Ima jedne cene za obicne smrtnike i druge za servisere i tu opet ima razlike koliko dugo saradjujete.Nema sta ne moze da nadje..Za petnaestak godina saradnje,vrlo sam zadovoljan..Broj je dao kolega u prethodnom postu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sta napravi spor internet.Izvinjenje svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @orlovi Imas opciju brisanja posta pa brisi dva koji su visak. Kao ni svuda ni kod njega nisu iste cene za sve.Ima jedne cene za obicne smrtnike i druge za servisere i tu opet ima razlike koliko dugo saradjujete.Nema sta ne moze da nadje..Za petnaestak godina saradnje,vrlo sam zadovoljan..Broj je dao kolega u prethodnom postu... To ne`ki bez obraza i karaktera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali mislimo na istog Lasla iz Beceja ali ja sam jednoga kontaktiro par puta za neke delove i cene su mu bile karastrofalne.Odakle nabavlja delove(predpostavljam da znam) mene uopste neinteresuje ali covek ko da zeli da se obogati na brzinu. Primer; kod njega 100eu,kontaktiram drugog koji mi sam kaze da donosi delove po porudžbini 40eu i naravno proverim cenu preko na odpadu sa kojeg dovlace delove 30eu 063/741-07-22 ovo je broj od ovoga derikože Žao mi je što si sa Laslom imao loše iskustvo. Moje je, na primer, pozitivno. Za moju Kawu sam baš nedavno tražio nešto od opreme: prednje pločice i filtere ulja i vazduha. Pozvao sam Lasla koji mi je dao više nego dobre cene: za EBC sinter pločice mi je tražio 20 eura (cena za par pločica, dakle za jedan disk), za filter ulja, i to Champion, koji je bitno skuplji od Hiflo, 5e a za filter vazduha, Hiflo, 15 eura. Cene za Hiflo filtere za moj motor su uobičajene - 5 odnosno 15 eura, ali su pločice kod Lasla ispale dosta jeftinije. Ovde su mi tražili 30-35 eura za par EBC sinter pločica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...