Jump to content

Moto Zajednica

LASLO BECEJ

Recommended Posts

• Drug član, 810 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8

svi mogu da nabave deo ali ovaj lik stvarno moze .moje iskustvo je ekstra. ja sam porucio originalan semering ( mada se covek pitao zasto) kayaba za dr i doneo mi i na primer iglicu karburatora u org pakovanju made in japan ;D    063520249 laslo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Stvarno čovek je za svaku pohvalu .Slao mi je termoprekidač za EN500 sve dok nismo našli prave , pošto je imalo 3 različita tipa

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

dok sam imao cagivu bio je jako korektan i pouzdan. U martu mesecu sam mu doneo od prijatelja iz CG masinu od honde shedow (kako se vec pise) da je sastavi i stavi sve sta treba, rekao sam mu da nije bitna cena, ni nista samo da je zavrsi sto pre i sto bolje i evo ni dan danas nije poceo ni da je radi, motam ga redovno, ali nista. A taj prijatelj je meni dao tu masinu jer sam mu ja rekao da je jako dobar i pouzdan majstor (tako sam bar mislio) i JAKO SAM POPIZDEO zbog svega toga!

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Jedan od retkih ljudi u srbiji koji moze da nabavi SVE za SVAKI motor u veoma kratkom roku(10 dana najvise).Dok sam vozio Cagivu jurio sam original sajlu gasa i nigde nisam mogao da je nadjem a on je nabavio za 5dana,tako isto i za Suzuki filter vazduha.Sve pohvale

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: s1000xr

neznam dali mislimo na istog Lasla iz Beceja ali ja sam jednoga kontaktiro par puta za neke delove i cene su mu bile karastrofalne.Odakle nabavlja delove(predpostavljam da znam) mene uopste neinteresuje ali covek ko da zeli da se obogati na brzinu.

Primer; kod njega 100eu,kontaktiram drugog koji mi sam kaze da donosi delove po porudžbini 40eu i naravno proverim cenu preko na odpadu sa kojeg dovlace delove 30eu

063/741-07-22 ovo je broj od ovoga derikože

• Stara Garda, 274 postova
  • Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI

Kao ni svuda ni kod njega nisu iste cene za sve.Ima jedne cene za obicne smrtnike i druge za servisere i tu opet ima razlike koliko dugo saradjujete.Nema sta ne moze da nadje..Za petnaestak godina saradnje,vrlo sam zadovoljan..Broj je dao kolega u prethodnom postu...

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

@orlovi

Imas opciju brisanja posta pa brisi dva koji su visak. 0namigivanje.gif1aha.gif

Kao ni svuda ni kod njega nisu iste cene za sve.Ima jedne cene za obicne smrtnike i druge za servisere i tu opet ima razlike koliko dugo saradjujete.Nema sta ne moze da nadje..Za petnaestak godina saradnje,vrlo sam zadovoljan..Broj je dao kolega u prethodnom postu...

To ne`ki bez obraza i karaktera. 1hmm.gif

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

neznam dali mislimo na istog Lasla iz Beceja ali ja sam jednoga kontaktiro par puta za neke delove i cene su mu bile karastrofalne.Odakle nabavlja delove(predpostavljam da znam) mene uopste neinteresuje ali covek ko da zeli da se obogati na brzinu.

Primer; kod njega 100eu,kontaktiram drugog koji mi sam kaze da donosi delove po porudžbini 40eu i naravno proverim cenu preko na odpadu sa kojeg dovlace delove 30eu

063/741-07-22 ovo je broj od ovoga derikože

Žao mi je što si sa Laslom imao loše iskustvo. Moje je, na primer, pozitivno. Za moju Kawu sam baš nedavno tražio nešto od opreme: prednje pločice i filtere ulja i vazduha. Pozvao sam Lasla koji mi je dao više nego dobre cene: za EBC sinter pločice mi je tražio 20 eura (cena za par pločica, dakle za jedan disk), za filter ulja, i to Champion, koji je bitno skuplji od Hiflo, 5e a za filter vazduha, Hiflo, 15 eura. Cene za Hiflo filtere za moj motor su uobičajene - 5 odnosno 15 eura, ali su pločice kod Lasla ispale dosta jeftinije. Ovde su mi tražili 30-35 eura za par EBC sinter pločica.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja