Dača. 227 Napisano Octobar 13, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan pošto je došla jesen i počelo hladno vreme treba naći i mesto za zimski san svake od naših mašina.. ja sam svog ljubimca danas spremio, možda jeste prerano ali eto.. da predjem više na stvar kod mene u garažu bi mogao da stane još jedan motor.. ko je zainteresovan može da se javi na 062/8642-782 ili da posalje poruku na sajtu.. ne tražim nikakav keš.. kad ima mesta što da ga ne iskoristimo.. garaža ima struju, nema grejanje, nalazi se uz kuću u kojoj stanujem.. i da, iz Zemuna sam 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest burazeru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 13, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku pohvalu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...