Kypck 188 Napisano Octobar 2, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Preventivno uz plasticni puz, treba menjati taj prsten. Nije skup, izasao me je 240 dinara u centru s. Kada smo sve napakovali, mali tresucka kazaljka do nekih 20km na sat. Zasto, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poz drustvo , evo i meni isti problem . stradao plasticni puz Nov u Delti je 2600 din , ceka se 7 do 10 dana Kad smo vec kod masti za zupcanike , koja bi bila idealna mast za puz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 9, 2017 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tovatna, LIS-2. Ne preteruj sa količinom, izlaziće napolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda uradjeno na 3D stampacu! A kolege kojima sam uradio kazu da cak i radi !!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 10, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda uradjeno na 3D stampacu! A kolege kojima sam uradio kazu da cak i radi !!!!! Koliko kosta da se odstampa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 10, 2017 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tomoooo, hoću ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 10, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Tomoooo, hoću ja! I ja, i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...