Jump to content

Moto Zajednica

Uspeshno projektovan i ugradjen HHO sistem

Recommended Posts

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Pa nije bas tako ali ajde!Dzaba i zarade nesto kad nemaju zivot ko mi ovde,samo vikend a ostalo crncenje!Bio tamo i video!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Upravo tako! :takoje:

Nego on je gastarbajter,ko ga sisa! :zvizduk::lol:

Олешићу те од пива само кад те нађем... :haha1::cirka1::cirka2::bacikosku:

od juna sam na odmoru,ako dolazis ja sam najverovatnije na borskom jezeru!normalno,pecam i -_-:stabre2::cirka1: kad se nesto ulovi :jee3::jee4: Javi se kad dolazis! :kamp:

• U prolazu, 98 postova

Drago mi je drugari, ribolov je prelep sport, bilo bi mi drago da se sretnemo negde i na vodi pa da razmenimo iskustva. Da se vratimo malo na posao, ugradjena dva generatora na kamion Volvo F12, prva tura 116 km Paraćin - Svilajnac - Paraćin, pun 24 tona uštedeo malo preko 5 L, potrošnja pre ugradnje 30 - 35 litara dizela. S obzirom da je motor star, biće potrebno bar 800 do 1000 km da se dobro očisti i da potrošnja padne 25 - 30 %. Generatore je sklopio i ugradio Branislav Dimitrijević iz Paraćina, prijatelj kojeg snabdevam materijalima za izradu generatora. PWM je moje konstrukcije i izrade.

• U prolazu, 98 postova

Provereno radi žutooka na Bovanskom jezeru, bio sam pre 10 dana, konstantan rad ceo dan. Ćale bio juče na Južnu Moravu, Klisura, prema Leskovcu, 12 skobalja, nisu krupni po 200 grama. Čekam da malo otopli pa da zabodem kamp na Bovansko, sad će brka da počne da jede :)

Ce pravis mesto za fider kad dodjem tamo? :zvizduk:

P.S dam pivo! :lol:

E da kazes caletu da je dozvoljeno samo 10 skobalja dnevno,kod nas deru za te stvari opasno! 1hmm.gif

• U prolazu, 98 postova

Pravimo i 3 mesta ako treba, uvek okupiramo 100 kvadrata :) Prošle godine smo vadili lepe deverike na feeder, komadi po kilo, samo noću na crvića. Daju da se peca skobalj kod nas, to je korov. Čak je i dozvoljeno da se peca kad je kao zabrana od 15. aprila

Ma pecam samo sa dva :moto3: ,Skobalja na dunavu ne smem zbog prostate,sad samo penzionerski,fotelja suncobran oprema i nesto ladno iz frizidera u kolima!Jebiga,sta se mora nije tesko! :lol:

• U prolazu, 98 postova

Verujem, to je i najlepše pecanje, stolica, hladovina, 'ladno pivce, noge u vodu još ako lepo radi riba, ima li šta lepše 1oda.gif Mada smo mi hard-core kamperi, to je tenda od 12 kvadrava, 2-3 šatora, 20 štapova, uživancija i komfor na prvom mestu :)

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987

Ljudi i ja volim pecanje, kotlić i milinu, ali pređoste u totalno offfffff

Držite se teme...

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

• Zainteresovan, 581 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V

Ljudi jer ovo to o cemu pricate u ovoj temi? Ja na sajmu pokupi ovo posto su imali stand pa reko da vidim o cemu se radi.Medjutim za moj auto ispade 993 evra :zbunjen: sto je malo mnogo.Ili ja nisam skapirao koji mi treba.

post-10121-0-89490300-1365156689_thumb.jpg

post-10121-0-67896300-1365156699_thumb.jpg

• U prolazu, 98 postova

Tema jeste ta Crni, ne bih da pričam ništa o njihovim elektrolizerima, sve govori potrošnja vode na sat vremena rada. Imaš par stranica unazad slike rasturenog uredjaja pa vidi. Cena je u zavisnosti od kubikaže motora, a da su naduvali cene, vala jesu u nebo.

• U prolazu, 76 postova
  • Motocikl: Tricikl

2.5 tdi je moj auto i da li neko od vas to vec ugradjuje i posto bi bilo.Moze i na pp

Ja sam ugradio na moja kola tojota hi luks 2500 kubika,nema to veze moze da bude i 10 000 kubika samo je razlika u ceni pozdrav.

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje imam instaliran HHO sistem u mom autu, motor 1300 kubika, ploce generatora 120 x 120 mm, oring gumice 100mm x 3 mm debljine, sada sledi pitanje, na kojoj struji, tj. koliko ampera bi trebao da radi moj generator kako bih ostvario neku ustedu, do sada sam nisam primetio da postoji nekakva usteda. HHO sistem sam postavio pre mesec dana, a on radi sa strujom od oko (koliko sam mu maksimalno dozvolio sa PWM koji sam pravio) 5 - 5.5A, pri 13.8 V DC napona.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja