lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za sledeću sezonu , Zamnjeno ulje - filter , KN -filter , komplet ulje u kočnicama i prednjim vilama novo , plave pozicije , plav vizir , xsenon svetla , nov Varta akumulator pod garancijom , registrovan , legalan, dva ključa , Izuzetno čuvan i održavan motor . Zamena može za utomobil, ne ispod 97.godišta kao i preko 1800 cm3. i NE Zastavin program. Cena 2999 evropljana ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan extra motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ...! Budući vlasnik će biti 100% zadovoljan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bi mi značilo vaše mišljenje dobio sam ponudu da menjam za Vektru b, 1.8 16V 1997 g. http://www.polovniautomobili.com/oglas1418779/opel_vectra_b_18_16v/ šta raditi ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kakvom je stanju konkretni primerak, ali ti mogu reci da je precenjen sto se tice godista, opreme i kubikaze. A jos nema ni plin... Da se ja pitam - ne bih menjao . Ako ti nije hitno, bolje prodaj motor za cash i onda lagano izaberi auto, jer ponuda automobila stvarno nikada nije bila veca, a ni povoljnija. Pozdrav, Nemanja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam hoćeš li me razumeti , hitno ... hhhmmmm .... što kažu slika govori više od 1000 reči e sad Nemanja mislim da to što je precenjena može doplatom da se reši u svakom slučaju upravu si i cenim tvoje mišljenje ...hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bi mi značilo vaše mišljenje dobio sam ponudu da menjam za Vektru b, 1.8 16V 1997 g. http://www.polovniau...ectra_b_18_16v/ šta raditi ???? mnogo para za to godiste, sto kazu ljudi bolje prodaj motor pa na tenane biraj auto. evo ti samo primer dobrog i ekonomicnog porodicnog automobila sa jeftinim odrzavanjem: http://www.polovniau...ira_16_se_plin/ ako si mlad i samac onda juri alfu 156 ima ih sad 2000 godiste 1.8 twin spark za 3000 da se nadju al odrzavanje alfe i nubire inace motor ti je odlican, nadam se da ces uspeti brzo da ga prodas. p.s za slike dupli klik na sliku pa edit ili desni taster pa open with paint pa u paintu resize pixel 800X600 save i onda kacis slike ovako je bas nepregledno i mutno. p.s. ono za samac vise ne vazi sad sam video sliku. mada ni alfa karavan nije za baciti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram ja to sve i to bi bilo idealno rešenje , Nego me muči ova kriza danas prodati za KEŠ nekako mi teško zvuči Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram ja to sve i to bi bilo idealno rešenje , Nego me muči ova kriza danas prodati za KEŠ nekako mi teško zvuči imaj vere prodace se. Ali zapitaj se malo ko normalan sad pred zimu menja auto za motor koji ne moze da vozi, pr ce biti "da se resim ove bede motor mozda i prodam" nemora da je pravilo ali malo je cudno zar ne? osim ako se obe strane poznaju pa ok, tako da lagano, ko sto rekoh imaj vere 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan E ova ti je dobra ... ceo dan razmišljam u tom pravcu , lik mi kaže da mu je otac odobrio da menja Vektru a sebi kupuje drugi ili nov auto a kao on polaže preko zime za "A" kategoriju sve mi tu nešto "Šareno" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam resenje za tebe, uzmi jaci motor...hahahaha...ja imam R1... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam resenje za tebe, uzmi jaci motor...hahahaha...ja imam R1... Srecno sa prodajom Rešenje nije loše ali mi se više dopada moj predlog , kao što sam napisao kod tebe na oglasu , znači ti kupiš moj motor imaš dva lepa motora a ja sebi već neki bezvz...auto i ti srećan a meni kako već bude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji su tražili br.tel. na PP . 064/677-9155 da ne bih pisao pojedinačno , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E jbga imao Corsu B 1998 1.2 16V 55kW da ti dam stoji mi pod supu cele godine niko je ne vozi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan imaj vere prodace se. Ali zapitaj se malo ko normalan sad pred zimu menja auto za motor koji ne moze da vozi, pr ce biti "da se resim ove bede motor mozda i prodam" kakva god kola da bila pre ce otici za kes nego motor, to je bar moje iskustvo... nazalost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znači , samo je pitanje koliko hitno prodaješ dal motor ili auto pa si ne daj bože prinuđen na prodaju i samim tim moraš da spustiš cenu ispod realne . Hvala bogu još nisam u toj situaciji mada nikad se ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neces imati potrebe da spustas cenu ispod ove sto si stavio, jer sam ja do pre 2 meseca prodavao istu ovakvu yamahu, i dusa bi me bolela da sam morao da je dam za manje od 3000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neces imati potrebe da spustas cenu ispod ove sto si stavio, jer sam ja do pre 2 meseca prodavao istu ovakvu yamahu, i dusa bi me bolela da sam morao da je dam za manje od 3000... Ma doćiće i to proleće ... samo što poznavajući sebe teško da ću se odlučiti na prodaju ili zamenu ... ovako kraj sezone pa sam nekako lakše ili bar mislim "Lakše " preboleo da se rastanemo a što se tiče cene mislim da je prilagođena maximalno stanju motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 2000-ita godina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 2000-ita godina? Jeste 2000-ita godina a uvežen je i prvi put kod nas reg. 2006 godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan E jbga imao Corsu B 1998 1.2 16V 55kW da ti dam stoji mi pod supu cele godine niko je ne vozi.. E jbg-a "Imao" to je prošlo vreme a i da je sadašnje Corsa mi mala brate , u svakom slučaju sve naj bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 23, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih na pređene km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan E jbga imao Corsu B 1998 1.2 16V 55kW da ti dam stoji mi pod supu cele godine niko je ne vozi.. E jbg-a "Imao" to je prošlo vreme a i da je sadašnje Corsa mi mala brate , u svakom slučaju sve naj bolje Ako je Corsa mala, mozda bi ovo bilo dovoljno veliko, a??? http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/779789_Opel_Omega_1997_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan E jbga imao Corsu B 1998 1.2 16V 55kW da ti dam stoji mi pod supu cele godine niko je ne vozi.. E jbg-a "Imao" to je prošlo vreme a i da je sadašnje Corsa mi mala brate , u svakom slučaju sve naj bolje Ako je Corsa mala, mozda bi ovo bilo dovoljno veliko, a??? http://www.mojauto.r..._Omega_1997_god SHOKLA , Opel Omega bi bila dovoljno vekika , može se reći ako gledamo njenu kilometražu (340000 ) čak i prevelia . E sad to što je jednu god starija nego što tražim aj da ne cepidlačim ... aliii automatski menjač nikako !!! U svakom slučaju hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema ponudu a da odgovara mojim potrebama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...