jumbo 8 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMW R1100RT u dobrom stanju - vlasnik - 2000. godiste, prva registracija 2001. , u Srbiji prva reg. 2008. - registrovan do 7.7.2012. , zeleni karton - gume dobre , zadnja 70%, prednja 20 % - akumulator nov 19 Ah, Gel, zamenjen u avgustu - kilometraza: na satu pise 11300 milja, ja sam ga uzeo sa 7900 na satu, ali mislim da to nije tacna kilometraza. Pravu ne znam. oprema: - grejaci rucica - vizir na elektricni pogon - ABS - bocni BMW koferi - muzika - uticnice 12V, mala i standardna mane: - nedostaju dve plastike: ispod masine ralo ili korito kako vec ko zove, i bocna crna ispod suvozackog sedista. Po prici prethodnog vlasnika izlomljene su prilikom transporta kad je uvozio motor. (obe oko 50 evra na e-bay) - polomljen je zubac na cepu rezervoara (kompletan cep oko 30 evra na e-bay) - ogrebotine, tragovi koriscenja cena 3900 evra za zamene nisam raspolozen posto je vrlo cesto pitanje zasto se motor prodaje, ne odgovara mi polozaj za voznju , zbog nekih ranijih povreda javlja mi se bol pri duzim voznjama. tel: 064 8773 037 mail: dzzoran@mail.ru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 12, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan zeljo pusta!! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovaj motor uporedio sa Bikom, onim za koride, znaci na bika me podseca dizajn, brutalan spreda, ljut, a miran, prelep motor. Srecno s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva asocijacija. toreador! lepo zvuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kosmo disk !Izgleda sasavo ali mene ledja vise ne bole! NE PRODAJ MOTOR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ili upravljac nekako pomeri unapred da ti je polozaj tela blago nagnut napred a na sedistu dupe sto vise pozadi ..... ne prodaj motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sa ledjima nego sa desnom butnom kosti. Pokusavao sam promenom visine sedista i nista nisam postigao. jednostavno, sto se vise vozim, to me vise boli. Polozaj koji mi odgovara je noge unapred, pu pu daleko bilo , tako da se vracam na copera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Napravis preko cilindra drzace za noge kao na 1200C i lepo odmoris noge .... i ja sam to uradio i milina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan imam vec copera od ranije, tako da je reseno da se BMW prodaje, svakako hvala na savetima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan prodat. moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...