MAGNUM 52 Napisano Octobar 11, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan HONDA XL 600,FELNA DID,TUBELESS,DOBOS,U ODLICNOM STANJU,GUMA METZELER,ENDURO 4 130/80/17,DOBRA.KOMPLET 80 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas i prednju felnu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Octobar 17, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan PREDNJA MI TREBA,SAMO ZADNJA SE PRODAJE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ako odustanes od prednje,ponudi mi komplet hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Novembar 16, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ok,mada tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako odustanes od prednje,ponudi mi komplet hvala imam ja i prednji i zadnji za cega ti treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ako odustanes od prednje,ponudi mi komplet hvala imam ja i prednji i zadnji za cega ti treba Pa za isti kao sto decko prodaje...XL600lm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam bas od xl 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ta od 500 nema dissk nego dobos? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan mislim na prednju felnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jel disk na felni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Novembar 23, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko sta koga pita,zadnja je dobos i samo ona se prodaje.Ako ne pitas mene onda moja greska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako mene pitas xl 500 felne prednja disk zadnja dobos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Decembar 7, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan 80 eur,zimska cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan ako mene pitas xl 500 felne prednja disk zadnja dobos izvini, to nisu tubeless felne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...