skuteras 73 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Juce kupih Trandzu 2002 god. lik mi ga je doterao iz Stare Pazove do Beograda, pritom vozio ga po najvecoj guzvi dok je dosao do mene. JA sam ga jos malo vozio kasnije uvece, da bi se jutros pojavila barica antifriza sa leve strane agregata, mislim da je to vodena pumpa. E sad i ako jeste pumpa kako se menja i koliko kosta nova, e da gde moze da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prvo provjeri zašto pušta pa tek onda kupuj. Možda samo treba novi dihtung da se stavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 11, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je taj motor prso skroz i bice bolje da ga das meni za neku simbolicnu cenu. Cim ispusta antifriz to znaci da nesto opako nije dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ionako je delimicno tvoj :-) menjas vlasnistvo nad karburatorom za pumpu za vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bih proveriio nego nego chisto me zanima gde bi mogao sve da pusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a da nije standardno (Bgd) zapišan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Octobar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li baš siguran da je antifriz? Crveni ili zeleni?. Ako je motor prošao kroz neku baru i kod mene se desi da se ta voda slije dosta kasnije i napravi malu baru ispod motora. Najbolje skini plastični štitnik motora, obriši dobro sve odozdo, kresni motor i gledaj da li će da kaplje negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni, zeleni I sladak pa palio sam ga al plastiku nisam skidao, nigde ne curi barica je i dalje iste veličine. Ma samo se nadam da nije pumpa sve ostalo je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 12, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog (isto godište) dešavalo se slično i to zimi, kad sam ga na 14 dana palio. Očito mu je temperaturna razlika na crevima malo olabavila spojeve. Sredili su u garancijskom roku u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda je samo izbacio visak.... desava se pogotovu posle voznje kroz guzvu,, mozes i da naidjes do mene da ti izmerim radni pritisak u sistemu,pa cemo odmah znati svasta nesto i odmah vidis gde curi itd itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li je izbacio višak tečnosti iz posude. To se dešava kada sipaš više od maximuma. Skini sa foruma service manual za tvoju makinu pa malo pročitaj šta i kako. Ja sam 99% siguran da nije pumpa (radno kolo) verujem da je u najgorem slučaju digtung što nije nikakav problem. Delove imaš u delti auto. Oni su ovlašćeni za hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Hhvala na pomoći ja se nadam da je neka glupost, već sam zakazao pregled kod majstor Joce sa karaburme pa ćemo da vidimo kakva je dijagnoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 15, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da je Bokilić u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Momci izgleda da ste u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Igleda da smo u pravu šta? Napiši šta je bio problčem i kako si ga rešio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislio sam da su ljudi u pravu ovo da je izbacio višak vode, al ne lezi vraže bušan hladnjak, krpljen i pre ali nije dobro zakrpljen. Naravno predhodni vlasnik mi to nije prijavio a kod ovog modela Trandže (2002god.) male rupe na hladnjaku ili nekom dihtungu propuste antifriz tek sutra dan kad se ohladi mašina. Uglavnom ponovo je zakrpljen hladnjak i za sad ne curi koliko sam mogao da ga testiram po ovoj hladnoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne testira se TA na parkingu Moras to konkretno da provozas pa da vidis da li diKtuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel 100km/h jel ako jeste ja ne znam kako cu? Ja ne znam da tempiram brzine jjbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je isto curkala voda na hladnjaku,kupio sam neko sredsvo koje lici na kvarcni pesak na plazama,u prodavnici auto delova i kosta 90 dinara.Sipao sam u hladnjak,provozao da bi se to pomesalo sa tecnoscu i vise ne curka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn025 0 Napisano Februar 10, 2024 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,vratio sam se po treci put na TA 650.Evo malo sam ga poceo sredjivati.Hteo sam vas nesto pitati da nebi samo za to otvarao novu temu.Neznam gde naci malo modernije stitnike za ruke.Puni su ih oglasi ali niko nekaze dali pasu ili ne.Dali je neko od vas kupovao nesto slicno. Pozdrav,hvala Promenio Februar 10, 2024 član sejn025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 21, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpres...nacices koji pasu na TA sigurno...imas i vec slike sto su kupci ugradili...:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...