Misha_ 0 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju komplet oprema koja je jako malo nosena, sem kacige na kojoj se vide tragovi koriscenja.Ja sam 185 cm i 85 kg, ako ima neko ko odgovara opisu i da je zainteresovan moze da se javi. Tel: 062/22-44-35 Misa Jakna FASTWAY CORDURA velicina L -80 e Pantalone FASTWAY CORDURA velicina L -50 e Cizme PROBIKER broj 46 -40 e Kaciga PROBIKER KX4 velicina S -50 e Tank torba MOTO-DETAIL -40 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Octobar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan aaa sto ne rece ranije, vec sam narucio opremu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg prodajem ja nju vec duze vreme, samo nikako da stavim na oglas Ti otkazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan jer moze tank za 30? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cene su fixne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone otisle... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba rezervisana, ostala jos jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba prodata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve prodato ostala samo jos jakna. Nova cena - 70 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...