Jump to content

Moto Zajednica

Daltonista ili budala?

Recommended Posts

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Dolazim ja jutros na posao, malo zurio jer sam napokon preveo motor na svoje ime, no nebitno.

Idem  prema semaforu ( raskrsnica zbog koje sam dospeo u "motoristi na drumu") , ispred mene Golf dvojcica ( sa cetiri oka najverovatnije) , BIH tablice, dizel... Zeleno svetlo ... Vozac prica nesto suvozacu, i stane ispred semafora. Mislim da ne zna gde treba da skrene, pa sacekam malo da razmisli, posle par sekundi mu svirnem... Saceka jos malo, pa zuto, pa crveno...Ovaj da gas i u oblaku dima pravo kroz raskrsnicu na CRVENO!!! Pesaci koji su vec krenuli zastali, i u neverici nesto psuju, gestikuliraju...Na sam samo gledao u neverici... Sad samo da zamislim sebe kako sam trebao da prolazim motorom sa strane, ili neko drugi ko nema ni kacigu... :-[

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

ispred mene Golf dvojcica ( sa cetiri oka najverovatnije) , BIH tablice, dizel...

Za oni koji to do sada nisu čuli,TO JE NACIONALNI TRKAĆI AUTOMOBIL i nema napaljenijih vozača od "dizelaša u dvojci".

Na svakom putovanju samo i jedino mi se oni zalijeću u gepek i izviruju da preteknu.

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Honda Forza 300

Kad smo vec kod golfa dvojke:

jutros, na raskrsnici,crveno svetlo. Cekam, da skrenem desno.Riba pored mene, u trabantu, ceka da skrene levo.Zuto, zeleno , krecemo. I odjednom se cula takva cika guma,sav sam se najezio i prepao.Samo sam stisnuo zube i cekao ono veliko BUM. Frka mi je bila veca jer sam ,naravno, na motoru. Final BUM se nije dogodio, te sam se okrenuo i videh ribu u trabantu kako za dlaku izbegla sudar sa golfom dvojkom.Isti je prosao na crveno. Na sledecem semaforu ,opet crveno.Tu me vec stigao golf. Vidim u golfu dizelu dedu i babu i ja osuo paljbu na dedu: "Budalo, bilo ti je crveno!".

Deda spusti prozor i mrtav hladan,pokazujuci prstom na celo,mi spusti: " ne vidim dobro u poslednje vreme" i nastavi svojm putem.

Sta reci?

• Drug član, 1392 postova

Deda spusti prozor i mrtav hladan,pokazujuci prstom na celo,mi spusti: " ne vidim dobro u poslednje vreme" i nastavi svojm putem.

Pa sta se bunis kad covek ne vidi dobro!?? da vidim da li bi ti bolje corav vozio ?  ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja