Joseph B. 142 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ja jutros na posao, malo zurio jer sam napokon preveo motor na svoje ime, no nebitno. Idem prema semaforu ( raskrsnica zbog koje sam dospeo u "motoristi na drumu") , ispred mene Golf dvojcica ( sa cetiri oka najverovatnije) , BIH tablice, dizel... Zeleno svetlo ... Vozac prica nesto suvozacu, i stane ispred semafora. Mislim da ne zna gde treba da skrene, pa sacekam malo da razmisli, posle par sekundi mu svirnem... Saceka jos malo, pa zuto, pa crveno...Ovaj da gas i u oblaku dima pravo kroz raskrsnicu na CRVENO!!! Pesaci koji su vec krenuli zastali, i u neverici nesto psuju, gestikuliraju...Na sam samo gledao u neverici... Sad samo da zamislim sebe kako sam trebao da prolazim motorom sa strane, ili neko drugi ko nema ni kacigu... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Daltonista ili budala? Budala. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ispred mene Golf dvojcica ( sa cetiri oka najverovatnije) , BIH tablice, dizel... Za oni koji to do sada nisu čuli,TO JE NACIONALNI TRKAĆI AUTOMOBIL i nema napaljenijih vozača od "dizelaša u dvojci". Na svakom putovanju samo i jedino mi se oni zalijeću u gepek i izviruju da preteknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Muskarac u golf dvijci i zena u jugicu... stereotip, jeste, ali izgleda ima osnova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 24, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod golfa dvojke: jutros, na raskrsnici,crveno svetlo. Cekam, da skrenem desno.Riba pored mene, u trabantu, ceka da skrene levo.Zuto, zeleno , krecemo. I odjednom se cula takva cika guma,sav sam se najezio i prepao.Samo sam stisnuo zube i cekao ono veliko BUM. Frka mi je bila veca jer sam ,naravno, na motoru. Final BUM se nije dogodio, te sam se okrenuo i videh ribu u trabantu kako za dlaku izbegla sudar sa golfom dvojkom.Isti je prosao na crveno. Na sledecem semaforu ,opet crveno.Tu me vec stigao golf. Vidim u golfu dizelu dedu i babu i ja osuo paljbu na dedu: "Budalo, bilo ti je crveno!". Deda spusti prozor i mrtav hladan,pokazujuci prstom na celo,mi spusti: " ne vidim dobro u poslednje vreme" i nastavi svojm putem. Sta reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Deda spusti prozor i mrtav hladan,pokazujuci prstom na celo,mi spusti: " ne vidim dobro u poslednje vreme" i nastavi svojm putem. Pa sta se bunis kad covek ne vidi dobro!?? da vidim da li bi ti bolje corav vozio ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...