dzolaja 89 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam skoro kod Joce u visnjickoj da mi nasteluje ventile,sredi karburator i tako to ,inace motor mi je pre toga vukao kao zver, posle servisa mi motor mnogo slabije vuce,nekada sam drugom mogao da ga izvucem do 80 a sada na 60 dreci,ili preko 100 se deru ventili,do cega je da li nije dobro nastelovao ventile ili sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je sredjivao karburator mozda ti je povecao dotok vazduha pa je sad smesa siromasna pa zato slabije vuce,ja sam taj problem imao na TT-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sta ce da gaze,jutros sam mu ostavio motor u svakom slucaju hvala izgleda da sam ga mnogo nahvalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja sve sam radim nemam poverenja u nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih da znam :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...