zarko1983 79 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vec duze vreme razmisljam o ovom motoru, zanimaju me iskustva onih koji su je vozili, najvise me plasi snaga motora, kako povlaci nije mi toliko bitna krajnja brzina, nisam ljubitelj neke velike brzine. Naime sad vozim Srada 750 i iskreno plasi me samo snaga, najvise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da model 2006 ima neki problem sa pumpom goriva..Ako moze neko sturcniji da nam pojasni ovo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Octobar 10, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako da ti pomognem moj drugar ima xt660x 2008 godiste sa 2 akrapovica i cipovan ide ekstra,znaci lepo ubrzava nema veze to sto ima dosta manje konja od zujalice ,dok nesednes i neuveris se dzabe ti pricam jer neznam sta su tvoji kriterijumi ubrzanja potrosnja je oko 6 litara provereno mozda mal0 i manje sve zavisi kako ga vozis.Sve u svemu dobar motor sa osrednje pare neces se pokajati ako naletis na dobar primerak,ako te brine ubrzanje uzmi ktm 640lc4 i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokicgoran 0 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja imam xtz660 tenere 2011 god imogu ti reci da je motor fenomenalan.. a to sto se snage tice kada budes seo na njega tj na model od 2008 pa nadalje videces o cemu se radi.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ...slabije povljaci od srada 750 sigurno...ali ako ti to nije prioritet,pazari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LjuboslavKTM 0 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao XTX-a, 2006god, i nisam imao nikakve probleme sa bilo cim, imao sam i malo otvorenije izduve. Ovako je moj izgledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...