Uzelac 82 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Trazim enduro/cross motor, ne hard enduro. Starost do 5 godina, ocarinjen, uvezen, registrovan ili da je nekad bio registrovan.... Ne zanimaju me trkacki/hard enduro motori koji traze odrzavanje posle par voznji, treba mi nesto o cemu necu razmisljati makar jednu sezonu (par hiljada kilometara). Kubikaza 250-450ccm, obavezno 4taktni. Ponude na uzelac@gmail.com ili PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Octobar 6, 2011 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja po nesto znam o tome...ne mnogo...ali u ovu pricu mi se nesto ne uklapa ni jedan od postojecih modela. Cross se ne registruje, hard enduro se registruje... Svi su takmicarski...cross u MX takmicenjima, a hard enduro u hard enduro takmicenjima. To automatski ne znaci i da su ucestvovali na trkama. Mere im se radni sati, a ne kilometri. U principu sa dobrim, sredjenim motorom bi mogao biti miran jednu sezonu, doduse sve zavisi i koliko bi se vozio. Nije svima ista jedna sezona. Od tih motora 250-450ccm, svi traze adekvatno odrzavanje. Mozda je najbolje da navedes tacne modele koji te interesuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam pogresio navodeci cross, moguce, hvala. U koju kategoriju spadaju motori poput Yamahe WR250R, Suzukija DRZ400e i Kawasaki KLX250? To bi trebalo da je klasa koja ne mora da se cacka svaki vikend, pre/posle voznje. Pri tome, cenim da se ponesto manje agresivno od onih koji iz fabrike ne izlaze sa svetlima/migavcima uspesno registrovalo u Srbiji. Tako nesto, valjda sam sada jasniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam pogresio navodeci cross, moguce, hvala. U koju kategoriju spadaju motori poput Yamahe WR250R, Suzukija DRZ400e i Kawasaki KLX250? To bi trebalo da je klasa koja ne mora da se cacka svaki vikend, pre/posle voznje. Pri tome, cenim da se ponesto manje agresivno od onih koji iz fabrike ne izlaze sa svetlima/migavcima uspesno registrovalo u Srbiji. Tako nesto, valjda sam sada jasniji Druze upravo ti modeli su hard enduro A to da full cross motori ne mogu da se registruju nije tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...