mick 4196 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se više ne vozi ništa a greota da stoji jakna koju nisam ni jednom obukao... Jakna je od boks kože,sa komplet protektorima(laktovi,ramena,leđa)...protektore je moguće skinuti po potrebi a na donjoj strani je standardna kopča za pantalone. Veličina jakne je...pojima nemam kupio sam je po meri i nikad nisam pogledao etiketu...a sad mi nije ovde da proverim mislim 50 i neki broj ali evo grubih mera...jakna meni apsolutno sjajno stoji na mojih 190cm visine i 108kg težine... Cena je 60e Kontakt na PM... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4196 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 2721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan da dodam pošto me dosta ljudi pita...jakna je nova...nisam stigao ni da se oznojim u njoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4196 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 2721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata...hvala vsima koji su se interesovali.Pozdrav!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...