Mr. Hide 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuju me izvesne razlike izmedju starijih modela (od '90 do '95) i novijih (ovi od '96. i mladji), a osim onih koje sam ja primetio:kais-lanac,alufelne-zice,cene i izgleda naravno,dali ima jos nesto: npr. necija iskustva ili znanja o tome,Vase misljenje koji su "bolji" i slicno. A i oznake A,B ili C jel znace samo razliku po godinama proizvodnje ili ??? Razmisljam o ovom motoru pa su mi sve informacije neophodne. I hvala vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuju me izvesne razlike izmedju starijih modela (od '90 do '95) i novijih (ovi od '96. i mladji), a osim onih koje sam ja primetio:kais-lanac,alufelne-zice,cene i izgleda naravno,dali ima jos nesto: npr. necija iskustva ili znanja o tome,Vase misljenje koji su "bolji" i slicno. A i oznake A,B ili C jel znace samo razliku po godinama proizvodnje ili ??? Razmisljam o ovom motoru pa su mi sve informacije neophodne. I hvala vam unapred! u sustini su isti osim razlika koje si naveo.Poenta je kolko si spreman da platis tj odvojis para za ljubimca!! Masina je potpuno ista ali ima razlike u ramu, rezervaru, guvernali, sedisto i satovima. To ti je vizuelna razlka, pa ti se cini da je drugi motor u pitanju, A i B vercija je ista samo je razlika u satu i tockovima(alu i zice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Kawasaki.htm Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od 96´ Je skroz drugačiji što se tiče rama i oblika(rezervoar je spušteniji isti kao na VN800 , celo težište je niže , drugačiji volan , agregat je malo slabiji za nekih 2-3 konja). vozio sam sva tri modela najudobniji za sedenje je A 90-93, a njalakši sza vožnju C 96- .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sa koliko novca raspolažeš, po meni je C extra kad se doboro nabudži opremom Ovo je moj ali videćeš slike za koji dan kako će izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj drugi što sam imao on je A 93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je prvi 94 B E sad ako možeš uvidi vizuelnu razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno meni se C model nesvidja,vise volim coper stil ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sa koliko novca raspolažeš, po meni je C extra kad se doboro nabudži opremom Ovo je moj ali videćeš slike za koji dan kako će izgledati De ga nadje vakog lepog ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa C viš liči na pravi čoper nego svi ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Moj konkretno ima plastični kofere koji možda nisu namenjeni za čoper koji su više nego odlični , pa ti se možda zbog toga ne sviđa taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. Hide 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da ne zurim sa kupovinom,cena i nije neki problem,naslo bi se i za ove novije. Ali jos uvek nekeko ne mogu da odlucim,vidim model iz '93 i kazem to je to,pa onda naleti neki iz '97,a tek sad si me laband skroz zbunio,sva tri su prelepa. A neka razlika zbog kaisa i lacna,sto se tice odrzavanja ok,jasna stvar,ali u smislu trajnosti,voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kolko znam coperi imaju izdignut rezervoar i ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da ne zurim sa kupovinom,cena i nije neki problem,naslo bi se i za ove novije. Ali jos uvek nekeko ne mogu da odlucim,vidim model iz '93 i kazem to je to,pa onda naleti neki iz '97,a tek sad si me laband skroz zbunio,sva tri su prelepa. A neka razlika zbog kaisa i lacna,sto se tice odrzavanja ok,jasna stvar,ali u smislu trajnosti,voznje? kod starog tipa je problem ako nedaj boze rikne kais onda te komplet sa remenicama kosta oko 400 evrica a lanac komplet oko 100 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da ne zurim sa kupovinom,cena i nije neki problem,naslo bi se i za ove novije. Ali jos uvek nekeko ne mogu da odlucim,vidim model iz '93 i kazem to je to,pa onda naleti neki iz '97,a tek sad si me laband skroz zbunio,sva tri su prelepa. A neka razlika zbog kaisa i lacna,sto se tice odrzavanja ok,jasna stvar,ali u smislu trajnosti,voznje? Ako ti se desi da pukne kais usput mozes da se slikas a lanac retko kad pukne al ako pukne on moze i da se nekako okrpi da bi dosao do kuce ili nekog servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mu to dodje na isto,dok ja promenim kais ti ces promeniti pet kompleta lancanika i tolko lanaca,plus odrzavanje lanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali za jedno si u pravu ako ti kais rikne na putu mozes da se slikas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Laki nije to bas tako. Postoji fama da je taj set 400-500 E, pa sam se ja zainatio da nadjem na netu, i nasao sam u USA gdje kosta 90ak $. Prijatelj koji je imao EN ranije, a prirodom posla cesto ide u DE, kaze da moze da se nabavi u Kawasaki servisima i da kosta nesto malo vise od seta lanac-lancanici, negdje oko 150 E. A odrzavanje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel stariji modeli imaju kais a novi lanac? Ili je obrnuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Stariji modeli imaju kais. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 23, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam hteo samo A verziju pa sam nju i kupio... kaish = tishi rad, dotezhe se i vrlo teshko puca, traje kao tri seta lanchanika, mozhe da se naruchi samo kaish koji je oko 80e a prednja remenica crkava u najgorem sluchaju na 40k kilometara... lanac prska po felni, masti motor, mora da se odrzhava, sprejevi koshtaju... definitivno manje isplativa varijanta... shto se izgleda tiche uvek sam za grbavu, izlomljenu liniju... od '96. agregat je slabiji 4ks zbog katalizatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. Hide 1 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i ja sto se izgleda tice.Ali svi stariji su presli preko 40k km (naravno ima sa dosta manje predjenih),kakvi su oni,koliko su vasi lepotani presli? Jeste imali nekih problema oko motora,paljenja,remenice... Znam da se oni tek tad "razgaze",ali jbg puno je to godina,ne znam!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi me sve u zivotu slusalo kao ova Kawa, gdje bi mi bio kraj...Evo kompletiram 3-cu sezonu s njim i apsolutno nista osim ulja, filtera za isti i zadnje gume nisam mijenjao. Nista nisam dotezao, stelovao, pipkao jer nije ni trebalo, niti ja volim da ceprkam po necemu sto radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je presao 56000 i nikakvih problema nemam idem gde hocu,sad dal je neko nesto menjao pre mene neznam,masina je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...