peratrap 787 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pre izvesnog vremena sam u kumodrazu gledao jednu paneuropen 1300 i nisam je pazario a sada bi je kolega pogledao ali nemogu je nigde naci u pitanju je plava honda sa kanadskim tablama upomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan imas crvenu na bg staru godinu dana na prodaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju ide da je pogleda ali hteo sam da vidi i ovu daleko povoljniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Septembar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ta plava je bila na pocetku Jajinaca gore u brdu gledao sam je pre 4 meseca momak je dobio u zameni za auto al mi je cifra bila povelika,mislim da je otisla . Ako moze da ti pomogne prodavac ima slep sluzbu pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...