mladja79 21 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo zime,ko ima nešto neka slobodno nudi da mi ne stoji bez veze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koja je sad cena za kes? kakvo je sad stanje i koliko tacno izadje sad registracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan zainetresovan sam,ajde baci sad neku sliku ako mozes i reci cenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Stanje isto ko i pre,sad je i lepša oprao sam je Ubacio akumulator bosh silver95 ah,korozija nije napredovala zaštitio sam mesta gde je krenula. Cena registracije oko 56 000 sa tablicama,saobraćajnom i prepisom,manje ovo novo pojeftinjenje od oktobra. Cena za keš1200 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan A jesam trgovac,auto stoji ispred kuće ja ga kao prodajem nema ga u nijednom oglasu a ja se čudim kao ne nudi niko ništa pa aj bar ovde da obnovim, možda neko ima motor viška? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...