kvocka 1 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM POLOVNU KACIGU AIROH. VELICINA L. CENA 100 EURA. TEL. 064/17-92-487 GORAN 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel to fullface ili flip up? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan TO je preskupo...nova je toliko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan TO je preskupo...nova je toliko pa i nije...ako je nova 3 glave...al nije realno...to se slazem... mozda ima kopcanje od platine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu sam u Munze konza kupio supruzi novu za 12 crvenih....u radnji naravno...do duse manji je broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan TO je preskupo...nova je toliko Ja imam ovakvu, nova je 190 jura Ako je to ta AIROH S 56 http://www.louis.de/_40ce28eb2e431dfb3c7c9eb8240567aca7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=216010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to fullface ili flip up? kaciga je flip up. AIROH S 56 ima je u luisu 190e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan TO je preskupo...nova je toliko U avgustu sam u Munze konza kupio supruzi novu za 12 crvenih....u radnji naravno...do duse manji je broj Izgleda da ste je (kao i ja u prvi mah) pomešali sa Aeroh Mathisse koji je 100e u Louis-a a 12.600,00 u Batajnici. Odpozadi isto izgledaju a na prvoj slici je samo tako prikazana. Ova je definitivno skuplja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan jel to fullface ili flip up? kaciga je flip up. AIROH S 56 ima je u luisu 190e. kvocka izvini za prethodni off.... ovo je odlicna kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam pogresio model izvinjavam se,nije mi bila namera da omalovazavam nikoga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM POLOVNU KACIGU AIROH. VELICINA L. CENA 100 EURA. TEL. 064/17-92-487 GORAN vanucci odelo koza gorotex i jos mnogo toga.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan odakle si? dosao bih da pogledam kacigu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...