barkocis 63 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan bio ja kupio plocice da podesim ventile na motoru R1 koji sam imao,kada mu dodje vreme,ali sam ga prodao u medjuvremenu.tako da su mi ostale plocice za prodaju. precnik plocica je 7.48mm,ima ih 141 komad u kutiji. dimenzija 1.20-3.50.od svake dimenzije ima po 3 komada.debljine plocica su u razmaku jedna od druge po 0.05mm. marka plocica je Prox. plocice odgovaraju i za druge marke i modele motora koje imaju precnik plocica 7.48mm. 063/426-674 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan jedna slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan skroz zaboravio glavnu stvar. cena 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...