djura 28 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D "Pomozite nam, pa vidite kaj vozimo" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D kada me brat Djura nije pozvao, nije mi ni do zurke, i to mi je prijatelj.... :o A ti znam da ne ides motorom, ulubio si tank trbuhom , pa ne moze da stane benzina da stignes do Rijeke.... Inace bi voleo da ides motorom! ;D ;D Ko hebe djuru.On nek se druži s advokatom i Jelenom,a nas čeka ovo u prilogu!BTW Bazen je već u kombiju. A ovo glede motora!Bi volil imat dva motora,jedan s ulubljenim tankom , a drugi ispravan? :PKo hebe dj A što se tiče motorom ili kolima,znaš onu : Sex je za sirotinju,gospodi se puši! Pa ti sad vidi dal ćeš doć??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti još da ti bude lakše odlučiti: ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan I još samo jedna: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan I još samo jedna: Ovima trba krema za sunčanje da ne izgore. Bijeli su kao sir ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D kada me brat Djura nije pozvao, nije mi ni do zurke, i to mi je prijatelj.... :o A ti znam da ne ides motorom, ulubio si tank trbuhom , pa ne moze da stane benzina da stignes do Rijeke.... Inace bi voleo da ides motorom! ;D ;D Ko hebe djuru.On nek se druži s advokatom i Jelenom,a nas čeka ovo u prilogu! A cuo sam ja za tebe doktore. Kazu da niko nista ne moze da pohebe od tebe na Grobniku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ko hebe djuru.On nek se druži s advokatom i Jelenom,a nas čeka ovo u prilogu! A cuo sam ja za tebe doktore. Kazu da niko nista ne moze da pohebe od tebe na Grobniku.... Loše si čuo,dr.ne hebe već godinama,dr.-u se puši,ali nije to za laike poput tebe! Uz puno vježbe možda dođeš i ti do tog levela jednog dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko hebe djuru. A što se tiče motorom ili kolima,znaš onu : Sex je za sirotinju,gospodi se puši! Pa ti sad vidi dal ćeš doć??? Doktore, sto jes jes, ko hebe Djuru, :P nije mi vise drug, ti si moj novi dobar drug, ma najbolji... ;D ;D Evo krenuo sam, i to avionom, da se zna ko je gospodin... motori su za sirotinju, to je sranje! p.s. Kao zrela dinja su slatke! Moracu se oduziti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Šmrc.. To mi je bio poslednji dan letovanja, a ujedno i jedini dan kada je bilo pristojno vreme za kupanje, tako da smo draga mi i ja ipak ostali u Rovinju. Sad kad gledam i čitam, dođe mi da psujem i proklinjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Avgust 29, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ko je to bio na grobniku? Srpske tablice a na polici ispod zadnjeg stakla hrvatska kapa! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...