oldbiker 11 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Održava se Moto happening. Za sada dolaze: Urke, diRRty, Saša_Umag, oldbiker, Yoman, Mina (?), bojan.p...... Svi ostali dobro došli !!! Na Grobniku je moguće kampirati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan iiihhhaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Došao bi vrlo rado, ali tada nam je trka u Kraljevu.Nadam se da ću doći na onaj u oktobru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nemam pojma o ovome..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nemam pojma o ovome..? Mario ce te kidnapirati i poslati DHL-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan YO sine moraš doći na najbolje lignje na žaru ! A i koje pivce u Umagu !!! Spavanje imaš osigurano u Umagu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :'( nesto mi se nece Grobnika da se dokopam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan YO sine moraš doći na najbolje lignje na žaru ! A i koje pivce u Umagu !!! Spavanje imaš osigurano u Umagu !!! Uvaliga Urketu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YO sine moraš doći na najbolje lignje na žaru ! A i koje pivce u Umagu !!! Spavanje imaš osigurano u Umagu !!! Ufff...shta mi radish? :-[ PS.DHL je sasve prihvtljivo reshenje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan YO sine moraš doći na najbolje lignje na žaru ! A i koje pivce u Umagu !!! Spavanje imaš osigurano u Umagu !!! Ufff...shta mi radish? :-[ PS.DHL je sasve prihvtljivo reshenje! ;D Samo neznam ko ce moci da prihvati tako tezak paket ;D p.s.neverujem da DHL ima slepere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne_znam ko ce moci da prihvati tako tezak paket ;D p.s.ne_verujem da DHL ima slepere Ljakse! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi dosao da imam cime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Luka, a šta je s tobom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Luka, a šta je s tobom??? uuu doktore, niiiiskoooo. Cenim, cenim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan YO sine moraš doći na najbolje lignje na žaru ! A i koje pivce u Umagu !!! Spavanje imaš osigurano u Umagu !!! Ja volim lignje,a ne volim spavanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne_znam ko ce moci da prihvati tako tezak paket ;D p.s.ne_verujem da DHL ima slepere Ljakse! ;D Evo javio se pravopisac, ipak ti nemozes ni DHL-om ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 22, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne_znam ko ce moci da prihvati tako tezak paket ;D p.s.ne_verujem da DHL ima slepere Ljakse! ;D Evo javio se pravopisac, ipak ti nemozes ni DHL-om ;D ;D ;D Tita ti..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne_znam ko ce moci da prihvati tako tezak paket ;D p.s.ne_verujem da DHL ima slepere Ljakse! ;D Evo javio se pravopisac, ipak ti nemozes ni DHL-om ;D ;D ;D Tita ti..? Tita mi, samo da znas bio sam u American baru i upoznao opasno dobre ljude.I LICNO UPOZANO SOFIJU KOJA VOZI HAJABUSU.I dobio kalendar licno od nje.Klosaru jedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Luka, a šta je s tobom??? Debeli brate! Ne vozim vise motor, samo jasem kamile, ali sa ovom koju sada teram sam brzi od Djure na Grobniku zasigurno! haha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Luka, a šta je s tobom??? Debeli brate! Ne vozim vise motor, samo jasem kamile, ali sa ovom koju sada teram sam brzi od Djure na Grobniku zasigurno! haha ;D Buahaaahaahaaa ;D.Nemoj te tako za mog djuru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tita mi, samo da znas bio sam u American baru i upoznao opasno dobre ljude.I LICNO UPOZANO SOFIJU KOJA VOZI HAJABUSU.I dobio kalendar licno od nje.Klosaru jedan ;D Pa mi smo je upoznali jos u maju.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tita mi, samo da znas bio sam u American baru i upoznao opasno dobre ljude.I LICNO UPOZANO SOFIJU KOJA VOZI HAJABUSU.I dobio kalendar licno od nje.Klosaru jedan ;D Pa mi smo je upoznali jos u maju.... ;D Ali meni je poklonila kalendar licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Luka, a šta je s tobom??? Debeli brate! Ne vozim vise motor, samo jasem kamile, ali sa ovom koju sada teram sam brzi od Djure na Grobniku zasigurno! haha ;D Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D kada me brat Djura nije pozvao, nije mi ni do zurke, i to mi je prijatelj.... :o A ti znam da ne ides motorom, ulubio si tank trbuhom , pa ne moze da stane benzina da stignes do Rijeke.... Inace bi voleo da ides motorom! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zovem te na moto susret,nego na žurku.Kaj misliš da ja idem motorom???? ;D kada me brat Djura nije pozvao, nije mi ni do zurke, i to mi je prijatelj.... :o A ti znam da ne ides motorom, ulubio si tank trbuhom , pa ne moze da stane benzina da stignes do Rijeke.... Inace bi voleo da ides motorom! ;D ;D On uvek ima verijatnu da bude suvozac Kseniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...