Сплинтер 59 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Presao 28 000km 1994 godiste, registrovan do kraja Aprila 2012., vlasnik, nove gume,servisiran.Moze zamena i svaki dogovor. Slike: 065 677 48 94 Vedran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena : 2000 evropskih novcanica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan iju kako je lep motor.... nisam lepo citao, balio sam na slike - gde je motor? i ako bih hipoteticki, veoma hipoteticki pitao koji motor bi dosao u zamenu, da li bi imao neki definisan odgovor - ili sta ko ponudi, pa da se vaga? (baci pogled ispod moje slike, pise sta imam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...