milloske 39 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je set za reparaciju karbova za hondu shadow vt600 i dve gume koje povezuju karbove sa cilindrom . Da li neko zna gde to moze da se kupi? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema u Louis-u, da naručiš od Bere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema u Louis-u, da naručiš od Bere? u louse-u nema. videcu sa Berom. Odakle on narucuje te delove i treba mi kontakt tel ako ga neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bera 063-1124279 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 28, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Bera 062/824-0866 ja imam ovaj, pa probaj ako taj neoche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...