PECA BMW 1121 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan u Mad Max varjanti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Neki ljudi bas imaju visak para i manjak dobrog ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su stvarno različiti,možda voli izgled starih BMW-a a ujedno želi mnogo ozbiljniju sportsku vožnju,ali mislim da se i on razočarao izgledom svoga dela.Nadam (zbog njega)se da su mu bar performanse ostale nepromenjene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, necu ti nikada oprostiti !!! Necu ti oprostiti sto sam video ovu grozomornu strahotu, i uopste ne sumnjam da cu veceras imati nocne more sa sve ovim sr...m u glavnoj ulozi. Mnogo bi mi bilo lepse da nisam video frankestajna ovog "umetnika"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan jes da se kaze da o ukusima ne treba raspravljati ali ,,, upropastili motor nacisto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Naidjes na njega nocu, i pomislis da ide je**ni voz prema tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ove slike zeludac mi se vezao u cvor, upropastiti fabrickog S1000RR koji uopste nije jeftin i spada u ekskluzivu, radi ovakve gluposti koja nema nikakvu funkcionalnost je zlocin. :bljak: Aj da je neki slupani krs pa i da prodju ove prerade, ali upropastiti nov motor nikad necu moci da razumem pa ne znam koliko novca i slobodnog vremena da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 15, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god postovao neciji rad i zalaganje oko nekog projekta,moram reci da vece njesra nisam skoro video U potpunosti se slazem sa kolegom.Grota para.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj bajk vrhunski Oduvek sam cenio različitost. Samo bih prednju masku promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj bajk vrhunski Oduvek sam cenio različitost. Samo bih prednju masku promenio Pa ti promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 16, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvoj li su simbiozi 200ks i ove kramponke?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 16, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan U kakvoj li su simbiozi 200ks i ove kramponke?! pred razvodom..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Skrećem sa teme ali SAMI STE TRAŽILI! Inače, nadam se da ste svesni da ona Benkica iznad nije za vožnju, jedina svrha joj je da bude opasna, pravi MadMax fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je totalni promasaj, znaci previse para, premalo ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 17, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, nadam se da ste svesni da ona Benkica iznad nije za vožnju, jedina svrha joj je da bude opasna, pravi MadMax fazon. Onda ok. Mislim,gotivno je to meni. Sto nekih gedzeta i zezancija 5x skupljih od mog motora. Ko je tvorac ovog "mad max-a"? Zna i fabrika tako da se promovise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tsar 2 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... stritfajter, klasik, ... ne znam, ali ovo mi djeluje kao zanimljiv motocikl. Pomenuću da iza ovog projekta stoji čovjek koji se zove Steve Culp. Na ovaj moderni motocikl je ugrađeno toliko elemenata iz prošlosti da koketira sa kičom, ali, opet, zaslužuje da mu postavimo fotografije, jer je ujedno i fascinantan ... stvarno je poseban i meni uopste nije kiceraj. lici mi na kvazimoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ... stritfajter, klasik, ... ne znam, ali ovo mi djeluje kao zanimljiv motocikl. Pomenuću da iza ovog projekta stoji čovjek koji se zove Steve Culp. Na ovaj moderni motocikl je ugrađeno toliko elemenata iz prošlosti da koketira sa kičom, ali, opet, zaslužuje da mu postavimo fotografije, jer je ujedno i fascinantan ... stvarno je poseban i meni uopste nije kiceraj. lici mi na kvazimoda. fali mu još nekoliko farova normalno disproporcionalno stavljenih u BMW stilu, možda par komada s boka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 23, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi vozio samo kad bi mi neko poklonio. I napunio rezervoar... a onda bi ga prodao u delove!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Inače, nadam se da ste svesni da ona Benkica iznad nije za vožnju, jedina svrha joj je da bude opasna, pravi MadMax fazon. To nije svrha, to je glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Farovi, sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo tracenje resursa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ajojj,pa ovo je gore nego ciga u solarijumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...