Andreja 1330 Napisano Septembar 25, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan (copy-paste sa JawaKlubSrbije.org foruma) Evo, sad se do'vatih kompa Pre svega da kažem da sam bio razočaran videvši na forumu ko sve neće doći, ali oduševio sam se odzivom, veeeeeliko iznenađenje. Ja sam došao kolima sa ortakom, poneli smo roštilj & prateću opremu, posle pola sata dođe i Šumi sa Malim Zmajem, upoznasmo se i uživo, velika mi je čast upoznati osobu čiji MZ ide 160km/h :D Posle dođoše i ostali, Peđa Lord, Sloba (Scorpija), Radashin, Tony, Kataran... Dogovorismo se šta ćemo za hranu i piće, odosmo do prodavnice, naiđe Zloća (kzloca74) koji nas nije ni skontao, produžio čovek pored nas, 'ladno! Jelo se, pilo se, družilo se, jako mi je drago što smo uspeli nekako da se okupimo, mnogi na MZjaše i Jawaroše gledaju kao na "rivale", po meni rivalstvo postoji, ali ono pozitivno, što nas motiviše da naše mašine pakujemo i glancamo do savršenstva Nažalost, neki su morali ranije otići, na kraju smo ostali Peca, Šumi, Peđa i ja, malo posedeli, posle otišli do mene kući, opet jeli, pili, pokazao sam im "Šunku" (moja Čehinja) i kud koji, mili moji. Uglavnom, okupljanje je po meni prošlo savršeno (opet nemamo grupnu fotku!), mislim da će se svi složiti sa mnom, jedva čekam da se okupimo ponovo! Hvala svima koji su bili! Slike možete sačuvati, rezolucija je 2048x1533px 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa znao sam da smo nesto zaboravili. Zajednicka fotografija! Ali nema veze, razlog vise da ovo ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moram da napomenem da je najdalji gost bio Šumi (180km, Arilje) i odmah za njim 'Mirko i Slavko' sa Twinkama (150km, Loznica) Bilo je zaista lepo i nadam se uskoro i nekoj zajedničkoj vožnji. Nadam se u smeru juga jer se Škorpija oduševio ovdašnjim krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci!! bitno je druženje a sve ostalo dolazi samo po sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 26, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Biće još bolje, ovo je tek početak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo "dvotaktasi"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci neunistivi ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Jawaroši i MZjaši, mozda ću i ja da vam se pridružim na idućem okupljanju sa mojom Jawom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo te ! Dokle si stigao sa sređivanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo te ! Dokle si stigao sa sređivanjem? Nisam imao vremena a ni "vremena" tako da nisam još ni počeo da sređujem Jawu, nadam se da ću ove zime početi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 12, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Iz zdravstvenih problema, koje jos uvek imam , nisam bio u mogucnosti da dojem da se malo vidimo i popricamo. Pozdrav cvaje p.s. Bas bih da vidim tu spravu iz Kovacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miške 1 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: zrenjanin, elemir Motocikl: MZ-TS 150 Prijavi odgovor kao problematičan kad je repriza...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo svi, verujem da ćemo se lako dogovoriti samo da dođe malo prijatnije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunt Tatt 2 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: CZ 175 sport 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Au... koliko je vama dobro! svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 6, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Trudimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunt Tatt 2 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: CZ 175 sport 1972 Prijavi odgovor kao problematičan i uspevate u tome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...